Kesä on sellaista aikaa, että on aika nautti perheen ja ystävien kanssa upeista ja rauhallisista hetkistä ihanassa ulkoilmassa. Yhä enemmän myös Suomessa panostetaan ulkona oleskeluun, kodeista löytyy paljon lasitettuja terasseja ja parvekkeita jotka tuovat kotiin lisää käyttötilaa varsinkin kesäisin. Myymillämme kesäkalusteilla rakennat upeat yhtenäiset kokonaisuudet, oli sitten kyse uudesta modernista kodista tai perinteisestä rintamamies talosta, niin meiltä löydät paikkaan kuin paikkaan upeat puutarhakaluste kokonaisuudet.

Blogi kuva

Yhdistelemällä kauniita terassimattoja sekä kauniita koristetyynyjä viimeistelet kesäkaluste kokonaisuuden upeasti. Joskus pieni sisustuselementti tuo juuri sen viimeisen sivalluksen terassille ja puutarhaan. Tästä pääset tutustumaan koristetyynyihin, pehmusteisiin sekä muihin kauniisiin kesäpihan sisustuselementteihin.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moderni ja huoltovapaa Belfort kesäkalustesarja

Belfort blogi

Belfort 3-istuttava sohva - Belfort nojatuoli - Belfort recliner

Suoraviivaisella ja modernin muotoilun omaavalla Belfort sarjalla rakennat mitä upeampia kokonaisuuksia kotiin tai mökille, sillä sarjasta löydät niin sohvakalustot, kulmasohvat, lyhdyt kuin tarjoiluvaunutkin. Belfort sarjan kalusteet eivät ole vain kauniita ja tyylikkäitä, vaan ne on valmistettu täysin huoltovapaasta ja ruostumattomasta alumiinirungosta. Pehmusteissa sekä verhoilussa käytetään ulkokäyttöön tarkoitettuja materiaaleja joissa UV, sekä homesuojaus käsittely. Valitsemalla laadukkaat kesäkalusteet jää aikaa enemmän rentoutumiseen ja nauttimiseen kuin kalusteiden huoltamiseen ja huoltamiseen.

Belfort kesäkaluste kokonaisuus

Belfort tarjoiluvaunu - Belfort sivupöytä - Belfort lyhty

belfort kulmasohva valkoinen blogi

Valitse belfort sarjan kalusteisiin väriksi joko musta tai valkoinen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Kulmasohvat kotiin tai mökille modernilla muotoilulla

 Mikä sen mukavampaa kun kauniina kesäpäivänä istahtaa suurelle ja pehmoiselle kulmasohvalle nauttimaan auringon lämpimistä säteistä sekä kuunnella lintujen laulua. Valikoimamme kulmasohvat ovat muokattavia niin, että varmasti jokaiselle terassille saadaan juuri sopivan kokoinen, sekä näköinen kokonaisuus.

Leone kulmasohva blogi

Leone kulmasohvaan on valittavissa kaksi runkoväriä, musta sekä valkoinen. Leone kulmasohva rakentuu elementeistä, joten siitä pystyt rakentamaan eri kokoisia ja mallisia kokonaisuuksia. Samasta sarjasta löydät myös aurinkosängyn sekä eri kokoisia ruokailuryhmiä.

Joliette kulmasohva musta blogi

Joliette kulmasohva mustana tai valkoisena 895€ sisältäen sohvapöydän. Joliette kulmasohvassa on moderni muotoilu, huoltovapaat materiaalit sekä miellyttävät pehmusteet. Muotoilultaan Joliette kulmasohva on ajaton ja moderni, joten se sopii niin moderniin kuin perinteiseenkin kotiin.

Joliette kulmasohva valkoinen blogi

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ulkona ruokailu ja kokkaaminen on pelkkää timanttia hyvässä seurassa perheen ja ystävien kanssa.

Bellac kesäkeittiö blogi

Bellac kesäkeittiö on upea lisä terassille ja puutarhaan, kesäkeittiön mukana toimitetaan allas ja hana. Vesijohto liitetään helposti pikaliittimellä. Nyt ulkona ruokailun jälkeen voit tiskata astia kätevästi heti ulkona ilman, että tarvitsee juosta sisälle likaisten astioiden kanssa. Bellac kesäkeittiön tasot ovat tukevaa aitoa graniittia. Kokonaisuudessaa koko kesäkeittiö on täysin huoltovapaa.

Bellac kesäkeittiö fiilis

Bellac kesäkeittiö musta ja valkoinen

Bellac keittiö musta ja valkoinen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ruokailuryhmiä pienelle sekä suurelle perheelle, mökille tai kotiin, puutarhaan, parvekkeelle ja terassille.

leone ruokailuryhmä terassille

Leone ruokailuryhmä kuudella tuolilla.

Onko tarvetta vain pienelle ruokailuryhmälle johon mahtuu vain kaksi ruokailijaa? vai kenties suuremmalle 6-8 hengen ryhmälle? Onko sittenkin tarve ruokailuryhmälle jonka ympärille mahtuu vaikka 12 ruokailijaa? Oli tilanne mikä vain, niin valikoimastamme löydät upeat ja sopivan kokoiset ruokailuryhmät juuri sinulle. 

Belfort tuolit ja hillmond jatkopöytä

Belfort ruokapöydän tuolit yhdistettynä upeaan Hillmond jatkettavaan ruokapöytään.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valikoimastamme löydät myös upeat tiikistä valmistetut ruokailuryhmät ja ruokapöydät. Tikkii on materiaalina upea ja siksi myös niin suosittu. Materiaalina tiikki on ja pysyy muodissa, onhan se sentään materiaalina yksi parhaista kun on kyse kesäkalusteista.

Tiikki ruokapöytä terassille

Tutustu rauhassa laajaan kesäkaluste valikoimaamme ja tilaa uudet kalusteet pihaan, puutarhaan, parvekkeelle ja terassille kätevästi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna. Myymme ainoastaan laadukkaita, helppohoitoisia ja tyylillä valmistettuja Ruotsalaisen Brafabin valmistamia kesäkalusteita.