Ruokailuryhmät netistä

Ruokailuryhmät – Tilaa uusi ruokailuryhmäsi netistä kotiin toimitettuna.

Iso vai pieni perhe? Suuri vai pieni keittiö? Ei sen väliä, sillä valikoimastamme löydät ruokailuryhmät eri kokoisina niin pieneen opiskelija-asuntoon kuin suureen omakotitaloon isommallekin perheelle. Tarjoamme elegantteja, moderneja ja perinteisiä ruokailuryhmiä useissä eri väreissä ja mitoissa juuri sinun tarpeisiisi sopivana. Tilaa uusi ruokailuryhmäsi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna helposti ja vaivattomasti. Kauttamme onnistuu myös mittatilausratkaisut, kysy lisää myymälästä.

Ruokailuryhmät eri kokoisiin tiloihin Kaluste Heinosilta.

Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

per sivu
 1. Filippa pöytä + 6 Kato tuolia - Rowico
  1 923,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 2. Lotta pyöreä pöytä + 4 tuolia-Valkoinen
  675,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 3. Yumi pöytä + 4 Carmen tuolia - Rowico
  1 025,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 4. Yumi pöytä + 4 Kato tuolia - Rowico
  1 145,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 5. Skye ruokapöytä + 4 Brent tuolia - Rowico
  1 145,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 6. Nagano ruokailuryhmä
  2 219,00 €
  Heti varastossa 3-5 arkipäivää
Aseta laskevaan järjestykseen

6 tuotetta

per sivu

Ruokailuryhmä omiin tarpeisiin sopivasti

Ruokailuryhmä on yksi kodin tärkeimmistä kalusteista, sillä sen ympärillä vietät niin mukavat iltapalahetket oman perheen kesken kuin järjestät suuret tarjoiltavat juhlahetkinä. Olen kuullut sanottavan, että ruokailuryhmä ei voi olla liian iso, koska tarjottavaahan täytyy pöydälle mahtua. Toki tässäkin kannattaa käyttää järkeä, eikä tilata liian suurta ruokailuryhmää ja näin tukkia ja täyttää keittiö pelkällä ruokailuryhmällä. Jos ruokailutilan muu tyyli on keveä ja skandinaavinen, on ehkä hyvä jatkaa samalla tyylillä myös ruokailuryhmän kanssa ja viimeistellä sisustus tyylikkäästi harmoniassa. Takaamme, että myymämme ruokailuryhmät ovat tukevia ja pitkäikäisiä ja ne kestävät lapsiperheidenkin kovan käytön.

 

Ruokailuryhmät eri mallisilla pöydillä

Ruokailuryhmiä löytyy useilla eri tyyleillä, oli sitten omaan keittiöön tai ruokailutilaan parempi pyöreä, neliön muotoinen tai suorakaiteen mallinen pöytä, niin valikoimastamme löydät varmasti juuri omiin tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Pöydän ympärille saat sovitettua juuri niin monta tuolia kuin tarve vaatii. Joihinkin tiloihin sopii tyyliltään paremmin pyöreä ruokailuryhmä neljällä tai kuudella tuolilla, kun taas johonkin pyöreä ei sovi ollenkaan. Siksi valikoimastamme löydät niin pyöreät kuin kantikkaat ruokaryhmät eri kokoisina. Kauttamme onnistuu myös mittatilausratkaisut.

 

Ruokailuryhmä tilaaminen netistä

Verkkokauppamme palvelee asiakkaita vuoden jokaisena päivänä ja jokaisena hetkenä, jolloin pystyt vertailemaan ja tutkimaan eri ruokaryhmä vaihtoehtoja helposti juuri silloin kuin itselle sopii. Enää ei tarvitse tuhlata päiviä ja ajella satoja kilometrejä auton kanssa löytääkseen juuri itselle sopivan kokonaisuuden. Tilaa siis uusi ruokailuryhmäsi verkkokaupastamme ja maksa se niin kuin itse haluat. Heräsikö kysymyksiä ruokailuryhmää tilatessa? Ole meihin yhteydessä, niin katsotaan kokonaisuus kuntoon.