Ruokailuryhmät netistä

Ruokailuryhmät – Tilaa uusi ruokailuryhmäsi netistä kotiintoimitettuna.

Iso vai pieni perhe? Suuri vai pieni keittiö? Ei sen väliä, sillä valikoimastamme löydät ruokailuryhmät eri kokoisina niin pieneen opiskelija asuntoon kuin suureen omakotitaloon isommalle perheelle. Tarjoamme elegantteja, moderneja ja skandinaavisia ruokailuryhmiä useissä eri väreissä ja mitoissa juuri sinun tarpeisiisi sopivana. Tilaa uusi ruokailuryhmäsi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna helposti ja vaivattomasti.

Ruokailuryhmät

Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

per sivu
 1. Filippa ruokapöytä + Lotta tuolit - Rowico
  1 293,00 €
  Heti varastossa 3-5 arkipäivää
 2. Filippa pöytä + 6 Kato tuolia - Rowico
  1 873,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 3. Lotta pyöreä pöytä + 4 tuolia-Valkoinen
  675,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 4. Yumi pöytä + 4 Carmen tuolia - Rowico
  1 025,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 5. Yumi pöytä + 4 Kato tuolia - Rowico
  1 145,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 6. Dawsone ruokapöytä + 4 Kato tuolia - Rowico
  1 715,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 7. Skye ruokapöytä + 4 Brent tuolia - Rowico
  1 145,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
Aseta laskevaan järjestykseen

7 tuotetta

per sivu

Ruokailuryhmä omiin tarpeisiin sopivasti

Ruokailuryhmä on yksi kodin tärkeimmistä kalusteista, sen ympärillä vietät niin mukavat iltapalat hetket oman perheen kesken kuin järjestät suuret tarjoiltavat juhlahetkinä. Olen kuullut sanottavan, että ruokailuryhmä ei voi olla liian iso koska tarjottavaahan täytyy pöydälle mahtua, mutta toki tässäkin kannattaa käyttää järkeä eikä tilata liian suurta ruokailuryhmää ja näin tukkia ja täyttää keittiö pelkällä ruokailuryhmällä. Jos ruokailutilan muu tyyli on keveä ja skandinaavinen, on ehkä hyvä jatkaa samaa tyyliä kunnioittaen myös ruokailuryhmän kanssa ja viimeistellä sisustus tyylikkäästi harmoniassa. Takaamme, että myymämme ruokailuryhmät ovat tukevia ja pitkäikäisiä ja ne kestävät myös lapsiperheiden kovan käytön.

 

Ruokailuryhmät eri mallisilla pöydillä

Ruokailuryhmiä löytyy useilla eri tyyleillä, oli sitten omaan keittiöön tai ruokailutilaan parempi pyöreä, neliön muotoinen tai kantikas malli niin valikoimastamme löydät varmasti juuri omiin tarpeisiin sopivan kokonaisuuden juuri niin monella tuolilla kuin tarve vaatii. Joihinkin tiloihin sopii tyyliltään paremmin pyöreä ruokailuryhmä neljällä tai kuudella tuolilla kun taas johonkin pyöreä ei sovi ollenkaan. Siksi valikoimastamme löydät niin pyöreät kuin kantikkaat ruokaryhmät eri kokoisina.

 

Ruokailuryhmä tilaaminen netistä

Verkkokauppamme palvelee asiakkaita vuoden jokaisena päivänä joka ikinen hetki, näin pystyt vertailemaan ja tutkimaan eri ruokaryhmä vaihtoehtoja helposti juuri silloin kuin itselle sopii. Enää ei tarvitse tuhlata päiviä ja ajella satoja kilometrejä auton kanssa löytääkseen juuri itselle sopivan kokonaisuuden. Tilaa siis uusi ruokailuryhmäsi verkkokaupastamme ja maksa se niin kuin itse haluat. Ostaessasi verkkokaupastamme voit maksaa ostoksesi jopa täysin korottomasti ja kuluttomasti osamaksulla.