Makuuhuoneen kalusteet

Makuuhuoneen kalusteet - Sängyt, runkopatjat sekä yöpöydät

Sänkyä valitessa on tärkeä muistaa, että paikka, jossa vietät ison osan elämästäsi olisi miellyttävän tuntuinen ja ergonominen, jolloin saat nousta aamulla levänneenä. Meidän valikomastamme löydät jenkkisängyt, runkopatjat, säätösängyt, joustinpatjat ja sängynrungot aina edullisesti. Useissa sängyissämme saat valita itsellesi sopivan kovuuden, materiaalin ja koon eri vaihtoehdoista. Tyylikäs sängynpääty ja hienot yöpöydät viimeistelevät oman sänkykokonaisuutesi. Sängyn runkoja löytyy myös paljon erilaisia, joihin voit valita mieleisesi joustinpatjan. Viimeistele makuuhuoneen sisustus yöpöydällä, sängynpäädyllä tai vaikka pienellä sivupöydälläTilaa oma sänkysi verkkokaupastamme nopeasti kotiin toimitettuna! myös osamaksulla.

Laadukkaat sängyt, yöpöydät ja muut makuuhuoneen tuotteet laajasta valikoimasta.

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-12 / 153

Sivu
per sivu
 1. Black yöpöytä
  132,00 €
  Heti varastossa 3-5 arkipäivää
 2. Kuusamo sänky 80cm - Kiteen
  410,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 3. Notte runkosänky - Kiteen
  333,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 4. Notte sänky 160cm - Kiteen
  727,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 5. Notte yöpöytä - Kiteen
  338,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 6. Alva hygieniapatja
  342,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 5-10 arkipäivää
 7. Alva hygienia petauspatja
  268,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 5-10 arkipäivää
 8. Seniorisänky - Kiteen
  551,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 9. Seniori nousutuki
  117,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 10. Seniori turvalaita - Kiteen
  167,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 11. Seniori yöpöytä - Kiteen
  402,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 12. Carat runkopatja - Jensen
  2 397,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 4-6 viikkoa
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-12 / 153

Sivu
per sivu

Runkopatjat

Valikoimastamme löydät laadukkaat runkosängyt perinteisesti jousituksella, mutta hyvänä vaihtoehtona rinnalle on noussut myös erikoispehmusteiset viskoelastiset patjat, joissa ei ole jousia ollenkaan. Molemmista vaihtoehdoista löytyy patjoja niin vyöhykkeillä kuin ilmankin.

Runkopatjoja löytyy monissa eri mitoissa ja perinteisten kokojen lisäksi saadaan toki tehtyä myös mittatilauksena. Runkosänkyihin on valittavana erilaisia kuoseja ja värejä sekä muuhun kalustukseen sopivat jalat.

Säätösängyt

Säätösänky on oikea valinta sinulle, joka tykkäät lukea ja katsoa televisiota sängyssä. Säädä selkäosa sopivaan kulmaan ja nauti hyvästä ergonomiasta niin, ettei tarvitse kasata tyynyjä selän taakse.

Säätösänky ei ole kuitenkaan vain "huvilaite", vaan se on myös nukkumiseen hyvin tärkeä, esimerkiksi erilaisissa hengitystieongelmissa (uniapnea yms.). Pienellä säädöllä löydät kätevästi sopivan kohdan, jossa saat nukuttua yösi levollisesti.

Pienillä säädöillä saa myös rentoutetttua keskivartaloa hyvin säätämällä selkä- ja jalkaosaa hieman ylös, löytäen juuri itselle sopivan kohdan.

Säätösängyt saatavilla erilaisilla mitoilla, kankailla ja väreillä.

Jenkkisängyt

Jenkkisänky on hyvä valinta sinulle, joka haluat muhkeampaa ja pehmeämpää ulkonäköä makuuhuoneeseen, sekä hieman korkeamman sängyn. Jenkkisänkyjä on saatavilla jousitettuna erilaisilla jousityypeillä toteutettuna ja toki myös viskoelastisella materiaalilla. Jenkkisänky koostuu alarungoista, joiden päälle tulee patjat ja petauspatja.

Lähes kaikkiin sänkyihin voit valita myös sopivan kovuuden. Samaan jenkkisänkyyn saat myös valittua kaksi eri kovuutta tai kokonaan samalla kovuudella.

Jenkkisänkyjä on saatavilla erilaisilla mitoilla ja väreillä itsellesi sopivana.

Joustinpatja

Onko sinulla makuuhuoneessasi sängynrunko, mutta patjat puuttuvat, tai vanhat patjat ovat jo väsähtäneet? Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia joustinpatjoja erilaisilla jousituksilla, mutta myös erikoispehmustepatjoja. Joustinpatjoja on valittavana erilaisilla mitoilla ja kovuuksilla. Tarvittaessa joustinpatjat on mahdollista saada myös erikoismitoilla.

Sängynrungot

Meiltä Heinosilta löytyy laaja valikoima erilaisen mallisia ja kokoisia sängynrunkoja. Sängynrunkomme on kotimaisilta valmistajilta koivusta valmistettuja. Valikoimamme sängyn rungot ovat laadukkaita, ja näin ollen käyttöä kestäviä.

Päädyt

Lähes kaikkin sänkyihin löytyy siihen varta vasten tehty verhoiltu pääty, joka on helppo ja harmoninen valinta. Sängynpäätyjä löytyy lisäksi myös puisena eri kokoisina ja värisinä. Sängynpäädyllä viimeistelet makuuhuoneesi sisustuksen yhdessä yöpöytien kanssa.

Yöpöytä

Yöpöytä valikoimastamme löydät laajasti erilaisia malleja, joten löydät varmasti omaan sänkykokonaisuuteesi sopivan. Vaihtoehtoja on perinteisistä lattialla seisovista malleista erilaisiin seinään tai sänkyyn kiinnitettäviin malleihin. Kauttamme onnistuu myös mittatilausratkaisut.

Yöpöytina käytetään tosin nykyään laajasti erilaisia lipastoja, raheja, tuoleja yms, joita meiltä löytyy myöskin.

 

Heräsikö jotain kysymyksiä? Olemme avuksi puhelimitse, chatissä, sähköpostitse tai totta kai myös myymälässä.