Syksyinen koti on täynnä lämpöisiä värejä ja mukavaa tyyliä.

Koulujen alkaessa, kesälomien loppuessa ja ihanan lämpöisen kesän pikkuhiljaa jäädessä taka-alalle, siirtyy katse automaattisesti kodin sisustukseen ja kodin viihtyvyyden parantamiseen. Kesähän on sellaista aikaa, että ollaan mahdollisimman paljon ulkona säiden salliessa, mutta taas syksyn tullessa on ihana käpertyä viltin sisään, laittaa kynttilät päälle ja nauttia kupillinen teetä tai lämmintä kaakaota. Siksi onkin tärkeää, että kotona on mukava ja miellyttävä olla ja rentoutua.

 

Upealla Copenhagen 3-istuttavalla sohvalla tuot syksyiseen sisustukseen ihanasti lämpöä ja skandinaavisen keveää tyyliä. Kapeat ja sirot käsinojat sekä korkeat jalat antavat sohvalle keveän ilmeen, mutta myös helpottaa siivousta ja pölyjen pyyhkimistä. Capital sohva on tyyliltään paljon Copenhagen sohvan tyylinen, mutta pieniä tyyli eroja sohvista löytyy. Myös copenhagen sohvan nahka on normaalia kun taas Copenhagen sohva on verhoiltu antique nahalla.

                                                

Matolla lämpöä olohuoneeseen.

Matto on yksi tärkeimmistä sisustus elementeistä heti sohvan jälkeen, sillä matolla viimeistelet olohuoneen sisustuksen. Siksi kannattaakin miettiä tarkkaan, että minkä sävyisen maton itselle valitset. Tässä muutama poiminta mattovalikoimastamme. Meiltä löydät muunmuassa VM-carpetin laadukkaan mattovalikoiman sekä muitakin toinen toistaan kauniimpia mattoja. Koko matto valikoimaan voit tutustua tästä

                                                

                                                VM-carpetin Salmiakki mattoa voit tilata useissa eri väreissä ja mitoissa.

                                     

                       Kodin valaistus kauniiksi upella valaisimilla.

Valaistus on kodissa yksi tärkeimmistä asioista tunnelmaa luodessa, ja toki kauniilla lampuilla ja valaisimilla sisusta kotiasi kauniisti. Valaisin ei ole siis pelkästään valonlähde vain niillä tuot myös kaunista tyyliä ja viimeistelyä kodin sisustukseen. Tutustu valikoimaamme ja tilaa uudet valaisimet verkkokaupastamme nopealla toimituksella.

Chewy lattiavalaisin 129€                                    Nacho pöytälamppu 75€                                    Pineapple pöytälamppu 99€

Viimeistele olohuoneen sisustus pienillä yksityiskohdilla, kuten sivupöydillä ja sohvapöydillä. Niillä tuot olohuoneeseen tyyliä, mutta myös käytännöllistä laskutilaa sekä säilytystilaa.

Mariffa pikkupöytä 29€ (36€)                                             Zero pöytäpari 199€ (250€)                                     Yumi sarjapöytä 139€

Ruokapöydän tuoleilla luot helposti kotiin uutta kaunista, jopa uniikkia tyyliä.

Ruokapöydän tuoleilla on helppo luoda kokonaan uusi tyyli keittiöön sekä ruokailutilaan, edes pöydän vaihtaminen ei ole välttämätöntä. Tämän syksyn ehdottomasti suosituimpia tuoleja ovat olleet tuolit joissa enemmän verhoilua, etenkin samettiset tuolit ovat olleet ylitse muiden.

Kauniilla Sierra tuoleilla tuot kotiin uniikkia tyyliä, mutta näissä tuoleissa myös ruokailet mukavasti ilman paikkojen puutumista.

Sierra tuoleihin on valittavissa useita eri värivaihtoehtoja.