Joliette kulmasohva

Moderni puutarhakaluste kulmasohva laadukkaalla maalatulla alumiinirungolla.

Tyylikäs ja siro alumiinirunkoinen puutarhakaluste kulmasohva huoltovapailla materiaaleilla. Kalusta kodin tai mökin terassi laadukkaalla Brafabin valmistamalla Joliette kulmasohvalla. Tilaa uusi sohvasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

1 280,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Heti varastossa 3-5 arkipäivää
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Sohvan mitat: Pituus: 195cm Leveys: 195cm Syvyys: 77cm Korkeus: 67cm Istuinkorkeus: 42cm Sohvapöydän mitat: Leveys: 80cm Syvyys: 80cm Korkeus 45cm

Tuotteen tiedot

Joliette puutarhakaluste kulmasohva sohvapöydällä on todella kompaktin kokoinen kokonaisuus jossa istut todella mukavasti ja rentoudut nauttien kesäisestä aurngonpaisteesta. Alle kahden metrin kulmasohva on helppo sijoittaa pieneenkin paikkaan ja keveä alumiinirungon ansiosta sohvaa on helppo siirrellä ja liikutella. Tilaa moderni Joliette kulmasohva terassille, parvekkeelle tai puutarhaan verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumaton pulverimaalattu alumiini mustana tai valkoisena.

Pehmusteet: Istuimessa laadukas ja pehmoinen erikoisvaahto ja selkänojassa miellyttävä vanukuitu täyte.

Verhoilu: Verhoiluna Joliette kulmasohvassa on todella laadukas UV, sekä homesuojattu verhoilukangas. Sohvan kangas on helppo putsata pyyhkimällä, sillä kangas on todella piukkapunoksinen joten lika ei pääse kudokseen kiinni vaan jää kankaan pinnalle helposti pyyhittäväksi.

Tuotteen kasaus: Sohva toimitetaan kotiin kahdessa elementissä jotka helposti kiinnitetään toisiina pienillä alumiini klipsuilla. Sohvapöytä toimitetaan valmiiksi kasattuna karkaistulla lasikannella.

Joliette kulmasohvan runko on ruostumatonta alumiinia, joten se on täysin hoitovapaa ja pelkkä puhdistaminen riittää. Pidä runko puhtaana pyyhkimällä kostealla liinalla. Pehmusteet saat helposti putsattua myös märällä rätillä pyyhkimällä/hinkkaamalla. Talvisin sohvan rungon voit säilyttää vaikka ulkona peitettynä kalustesuojallamme, mutta tyynyt aina talveksi kuiviin tiloihin.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista