Sohva netistä kotiintoimitettuna

Sohva on usein yksi suurimmista ja hintavimmista hankinnoista kodin huonekaluista. Sohvan valinnassa kannattaa siis miettiä tarkkaan minkälaisen sohvan haluat. Haluatko sohvaltasi ryhdikästä istuttavuutta vai rentoa löhöilyä tai jotain siltä väliltä? Meiltä Kaluste Heinosilta löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan sohvan. Monesti tärkeimpiä juttuja sohvaa valitessa ovat ulkonäkö, istuttavuus ja kestävyys. Meidän laajasta sohvavalikoimastamme löydätkin juuri sinulle sopivan vaihtoehdon, haluat sitten sohvan, sohvakaluston, kulmasohvan, divaanisohvan tai vuodesohvan. Materiaali- ja kokovaihtoehtoja sohvista löydät todella laajasti. Valitse siis verkkokaupastamme tai myymälöistämme juuri sinulle sopiva laadukas ja kestävä sohva helposti kotiintoimitettuna. Olethan meihin yhteydessä, mikäli jokin mietityttää sohvaa hankkiessa.

Laaja valikoima sohvia, kulmasohvia, divaanisohvia ja vuodesohvia - Finsoffat - Shapes - Noronen - Bd mobel - Unico

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-12 / 193

Sivu
per sivu
 1. Kaarna sohva 3-istuttava, Das - Finsoffat
  2 050,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 6-8 viikkoa
 2. Kaarna sohva 2-istuttava, Das - Finsoffat
  1 604,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 6-8 viikkoa
 3. Tuohi sohva 2-istuttava, Das - Finsoffat
  1 485,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 6-8 viikkoa
 4. Tuohi sohva 3-istuttava, Das - Finsoffat
  1 966,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 6-8 viikkoa
 5. Boss sohva 2-istuttava, Das - Finsoffat
  1 707,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 6-8 viikkoa
 6. Boss sohva 3-istuttava, Das - Finsoffat
  2 300,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 6-8 viikkoa
 7. Aina vuodesohva 2-istuttava, Das - Finsoffat
  2 018,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 6-8 viikkoa
 8. Fox vuodesohva 2-istuttava, Sacco - Finsoffat
  2 066,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 6-8 viikkoa
 9. Jackson pieni vuodesohva 2-istuttava, Das - Finsoffat
  1 779,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 6-8 viikkoa
 10. Tuohi avokulmasohva oikea, Das - Finsoffat
  3 765,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 6-8 viikkoa
 11. Tuohi avokulmasohva vasen, Das - Finsoffat
  3 765,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 6-8 viikkoa
 12. Kanerva puulaveri vuodesohva 190cm - Kiteen
  1 259,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-12 / 193

Sivu
per sivu

Sohvan valitseminen

Uutta sohvaa etsiessä on hyvä käyttää hetki aikaa, onhan sohva kuitenkin olohuoneidemme keskipiste. Ensimmäinen askel sohva valitsemisessa on päättää, minkä mallinen ja muotoinen sohva sopii omaan kotiin parhaiten. Sohvamalleja kun on satoja erilaisia ja eri kokoisia. Sohvavalikoimastamme löydät sohvat kulmasohvana, divaanina, vuodesohvana, 3-istuttavana sohvana ja monina muina kokonaisuuksina. Toteutamme sohvat myös mittatilauksena, mikäli laajasta valikoimastamme ei löydy itselle sopivaa. Mittaa ja suunnittele kotona tila, johon sohva tulee ennen sohvan tilaamista, näin saamme parhaimman lopputuloksen, joka palvelee parhaiten tarpeitasi. Tällöin lopputulos on varmasti parhain.

Sohvat tilaan kuin tilaan

Sohvaa ostaessa on hyvä pysähtyä hetkeksi pohtimaan, että mitä sohvalta tarvitaan ja oletetaan. Isoon olohuoneeseen voi soveltua upeasti suuri kulmasohva, kun taas pienempään olohuoneeseen voi keveämpi ja sirompi 3-istuttava tai 2-istuttava sohva sopia parhaiten. Jos ajatuksissa on sohva, joka palvelee vieraiden majoittamisessa, on syytä valita laadukas vuodesohva joko 3-istuttavana, kulmasohvana tai divaanina. Valikoimastamme löydät siis varmasti paikkaan kuin paikkaan oikean ratkaisun oli kyseessä sitten vapaa-ajan asunto tai vierashuone. 

Valitse sohvaan mieluisa verhoilu

On tietysti normaalia, että kaikki eivät pidä samoista verhoilumateriaaleista, siksi pyrimme pitämään aina mallistossamme mahdollisimman laajan valikoiman sohvia eri verhoiluilla, niin nahkaisena kuin kankaisena. Yleinen ajatushan on, että nahka on helppohoitoinen ja liat siitä saa puhdistettua helposti vain kevyesti pyyhkimällä. Edellä mainittu väitös on totta, mutta nykyajan laadukkaat kangasverhoilut ovat myös helppohoitoitoisia ja pitkäikäisiä. Useimmissa sohvissamme on myös irroitettavat istuin- ja selkätyynyt, jolloin voit pestä ne helposti kotona.

Miksi ostaa sohva netistä kotiintoimitettuna?

Unohda päivien, jopa kuukausien edes takaisin ajeleminen huonekalumyymälöissä. Verkkokauppamme palvelee vuoden jokaisena päivänä ja jokaisen tuntina. Netissä on helppo vertailla eri sohvamalleja kotona mukavasti sohvalla istuen. Uudet sohvat saat tilattua verkkokaupastamme kätevästi ja helposti. Mahdollisesti olet käynyt myymälässämmä tutustumassa tuotteeseemme, ja näin ostaminen on vieläkin helpompaa. Jos sinulla on mielessä tietty nahka/kangas, jolla haluat sohvasi verhoiltavan, laitathan meille viestiä, niin katsomme sinulle mieluisan kokonaisuuden.

Sohvien toimitus:

Toimitamme sohvat juuri niin kuin haluat. Voit valita kotiinkuljetuksen joko kotiovelle toimitettuna, tai pienestä lisähinnasta sisälle asti kannettuna. Turun lähialueilla palveluihimme kuuluu myös kasauspalvelu, ole tästä yhteydessä myymälään.