Jenkkisängyt - Tilaa uusi jenkkisänkysi meiltä

Onko mitään parempaa kuin raskaan päivän jälkeen heittäytyä mukavan tuntuiseen jenkkisänkyyn? On tärkeää, että valitsemasi sänky on ergonominen ja miellyttävän tuntuinen. Meiltä löydät sopivan sängyn aina edullisesti. Jenkkisänky on yleisesti hieman muita sänkytyyppejä korkeampi kokonaisuus. Moniin Jenkkisängyistämme voit valita eri kovuuksia, värejä ja kokoja. Tilaa omasi verkkokaupastamme tai tule testaamaan myymälään. Heräsikö kysymyksiä sänkyyn liittyen? Laita meille viestiä, niin katsotaan sopiva kokonaisuus.

Jenkkisängyt netistä kotiin toimitettuna - Kaluste Heinoset

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-12 / 13

Sivu
per sivu
 1. Carat jenkkisänky - Jensen
  5 700,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 4-6 viikkoa
 2. Opal jenkkisänky - Jensen
  4 959,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 4-6 viikkoa
 3. Eden1 jenkkisänky - Unituli
  685,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 4. Eden3 jenkkisänky 160cm - Unituli
  1 427,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 5. Eden6 jenkkisänky 160-180cm - Unituli
  1 939,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 6. Eden9 jenkkisänky 160cm
  2 955,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 7. Eden9 jenkkisänky 180cm
  3 305,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 8. Nova Max jenkkisänky - Jensen
  3 679,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 4-6 viikkoa
 9. Eden5 jenkkisänky
  2 094,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 10. Uni basic jenkkisänky
  990,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 2-4 viikkoa
 11. Crown jenkkisänky - Jensen
  9 357,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 4-6 viikkoa
 12. Majestic jenkkisänky - Jensen
  6 835,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 4-6 viikkoa
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-12 / 13

Sivu
per sivu

Mitä tarkoittaa jenkkisänky?

Jenkkisänky on vuode, joka on normaalia sänkyä usein korkeampi ja rakentuu seuraavasti: Jenkkisängyssä on tietysti jalat, jonka päällä alarungot ovat. Jenkkisängyn alarunko voi olla joko tyhjä eli toimia vain korokkeena tai sitten siellä voi olla jousia tuomassa sängylle joustoa ja lisää myötäilevyyttä. Sen päällä on joustin- tai vaahtomuovipatja. Myymissämme jenkkisängyn joustinpatjoissa on aina pussijouset. Pussijousien ansiosta vartalo lepää sängyn päällä oikeassa asennossa tukien keskivartalon sekä hartian seudulta erinomaisesti. Joustinpatjan päällä tietysti viimeisenä on petauspatja, niin kuin muissakin vuodemalleissa. Jenkkisängyt ovat siis juhlavan näköisiä ja niitä löytyy useilla eri mitoilla, väreillä ja tyyleilla. Tilaa siis uusi jenkkisänkysi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna tai tervetuloa myymälöihimme, joissa ammattitaitoiset myyjät opastavat oikean jenkkisängyn ostamisessa.

Mitä eroja jenkkisängyissä on?

Suurimmat erot tietysti löytyvät varmasti Patjasta. Joissakin malleissa on vyöhykeisiin jaettu vaahtomuovipatja tai vyöhykepussijouset kun taas joissain perinteinen pussijousisto. Hintaan tietysti vaikuttaa paljon jousityyppi, jota sängyssä käytetään, usein vyöhykkeissä oleva jousitus on arvokkaampi kuin normaali jousitus. Tutustu siis tarkasti jousitustyyppeihin ja valitse juuri omiin tarpeisiin sopiva malli. Myös verhoiluissa ja tyyleissä on eroja niin, että jokaiseen kotiin löytyy varmasti mieluisa kokonaisuus niin värillisesti kuin tyylillisesti.

Mitä ottaa huomioon jenkkisänkyä ostaessa?

Ensimmäiseksi on tietysti hyvä pohtia, että haluaako pehmoisen vai ryhdikkäämmän sängyn. Onhan tärkeää, että illalla sänkyyn makuulle mentäessa sänky tuntuu miellyttävältä ja tukee vartaloa juuri oikeista kohdista. Jos nukkuja on kevytrakenteinen ja siro niin silloin on tietysti hyvä ottaa pehmoisempi medium jäykkyys, mutta jos nukkuja on kookkaampi ja raskasrakenteisempi, niin silloin kannattaa varmasti miettiä hieman kovempaa jousitusta. On myös hyvä huomioida, että jenkkisängyt ovat usein hieman korkeampia kuin normaalit runkopatjat ja näin se voi joissain tilanteissa vaikuttaa käyttöön. Otathan yhteyttä ammattitaitoisiin myyjiimme, niin autamme mielellämme. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla, puhelimella tai sivuillamme olevan chatin avulla. Toki parhaan käsityksen eri patjatyypeistä ja kovuuksista saa, kun tulee mymälään tutustumaan valikoimaan.

Jensenin valmistamat Continental jenkkisängyt.

Valikoimastamme löydät myös Jensenin valmistamat erinomaiset jenkkisängyt, joissa jousistona laadukas ja patentoitu Aloy-pussijousitus. Aloy-jousisto on mielyttävän pehmoinen, silti antaen tarvittavan tuen. Jensen jenkkisänkyjä löytyy useita eri kokoisia, hintaisia ja tyylisiä malleja. Ostamalla Jensenin valmistaman Norjalaisen jenkkisängyn uskallamme väittää, että nukut yösi hyvin.

Uskallanko ostaa jenkkisängyn netistä?

Tottakai uskallat. Myymme vain laadukkaita tuotteita, joissa varmasti lepäät ja nukut tukevasti ja ergonomisesti läpi yön. On hyvä tietysti tarkkaan miettiä uuteen sänkyyn sopiva jäykkyys ja koko, mutta muuten netistä ostaminen on helppoa ja vaivatonta. Tilaa siis uusi jenkkisänkysi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna juuri niin kuin haluat. Olethan meihin yhteydessä, mikäli kysymyksiä herää.