Leone ruokailuryhmä 200cm

Rating:
100% of 100

Kuuden hengen suorakaiteen mallinen kesäkaluste ruokailuryhmä Leone.

Leone kesäkaluste ruokailuryhmä valmistetaan Ruotsalaisen Brafabin tehtailla laadukkaista ja huoltovapaista materiaaleita. Yhdistele muiden Leone sarjan kesäkalusteiden kanssa ja rakenna mieleisesi kalustekokonaisuus kotiin tai mökille.

1 084,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Ruokapöydän mitat:

Pituus: 200cm

Leveys: 100cm

Korkeus: 74cm

Tuolien mitat:

Leveys: 56,5cm

Syvyys: 60cm

Korkeus: 89cm

Istuinkorkeus: 44cm


Tuotteen tiedot

Kuuden hengen terassikaluste ruokailuryhmä Leone huoltovapailla materiaaleilla. Leone kesäkalustesarja valmistetaan tukevasti ja laadukkaista materiaaleista Ruotsalaisen Brafabin tehtailla. 200cm kesäkaluste ruokapöydän reunoille mahtuu mukavasti kuusi ihmistä syömään ja nauttimaan grilliherkuista, sijoittamalla tuolit myös pöydän päätyihin saa siihen mahtumaan mukavasti jopa kahdeksan ruokailijaa. Leone ruokapöydän tuolit ovat päällekkäin niputettavia, joten ne on helppo siirtää paikasta toiseen sekä ne on miellyttävä ja helppo varastoida. Tuolit eivät vaadi erikseen pehmustetta, sillä tekstiili jota niissä käytetään antaa mukavasti hieman periksi, mutta silti pitää muotonsa vuosien saatossa. Ruokapöydän "lankku" kannessa on tyylikäs puusyy kuviointi viimeistelemässä ruokaryhmän ulkonäköä. Tilaa omasi verkkokaupastamme.

Tekniset tiedot:

Pöydän materiaalit: Pöydän runko on pulverimaalattua ruostumatonta alumiinia ja kantena erikoismuoviseos Non-wood.

Tuolien materiaalit: Tuolien runko on ruostumatonta pulverimaalattua alumiinia ja istuin, sekä selkänojassa on laadukasta tekstiiliverkkoa.

Tuotteiden kasaus: Leone kesäkaluste tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna ja pöytä jalat irrallaan. Ruokapöydän jalat on helppo kiinnittää kanteen kiinni ruuveilla.

Toimitus: Toimitukseen sisältyy 200cm ruokapöytä sekä 6kpl Leone ruokapöydän tuoleja.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Leone ruokailuryhmä 200cm
Arviosi
Puhdista ruokailuryhmä kostealla liinalla/rätillä, puhdistamisen apuna voit käyttää mietoja pesuaineta. Talvisin ruokailuryhmän tuoleineen voit säilyttää vaikka ulkona, kunhan peität sen kalustesuojallamme.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista