Seniorituolit - Seniorituoleja netistä kotiintoimitettuna.

Seniorituolit äärettömän hyviä tuotteita helpottamaan arkea silloin kun nouseminen tai istumaan meneminen on jostakin syystä muuten vaikeaa. Seniorituolien istuinkorkeus on normaalia tuolia hieman korkeampi, niiden käsinojat tukevia ja jos tuolissa on mekanismi niin mekanismin käyttö helppoa ja vaivatonta. Tilaa omas korotettu seniorituolisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Seniorituolit

Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu
 1. Joki seniorituoli
  370,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 2. Harald seniorituoli
  595,00 €
  Heti varastossa 3-5 arkipäivää
 3. Onni nostava seniorituoli sähköllä
  865,00 €
  Tilaustuote, tulossa kesäkuussa.
 4. Balance5000 mekanismituoli
  4 450,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 4-6 viikkoa
Aseta laskevaan järjestykseen

4 tuotetta

per sivu

Miksi ostaa seniorituoli,jossa on nostava sähkömoottori?

Monissa meidän malliston seniorituoleissa on nousemista avustava nostava mekanismi, jolloin tuolista nouseminen on huomattavasti helpompaa kuin normaalista nojatuolista. Tämän mekanismin avulla myös tuoliin meneminen helpottuu kun sinun ei tarvitse istua suoraan niin alas vaan voit laskea itsesi moottorin avustuksella. Tällaisissa moottorilla varustetuissa tuoleissa on usein myös integroitu rahi ja taakse taittuva selkänoja jolloin voin nauttia tuolissa aivan kuten muissakin mekanismi tuoleissa. Mallistostamme löydät myös korkeammat kiinteät tuolit kokopuisena ja osittain verhoiltuna. Kysy meiltä lisää jos et löytänyt etsimääsi niin etsitään sinulle oikea ratkaisu.

Miksi ostaisin netistä?

Sinun ei tarvitse lähteä kotoasi mihinkään ja me toimitamme tuotteen suoraan kotiisi. Säästät siis aikaa ja vaivaa etsiessäsi tuotteita suurista myymälöistä. Tilaa omasi verkkokaupastamme jo tänään.