Leone ruokailuryhmä 150cm

Suorakaiteen mallinen terassikaluste ruokapöytä neljällä tuolilla.

Leone terassikaluste ruokapöytä ristikkojaloilla on tyylikäs tuote. Nauti kesäisistä päivistä ja illoista huoltovapaalla ruokailuryhmällä kodin terassilla tai vaikka mökin puutarhassa. Tilaa neljän hengen terassikaluste ruokapöytä kotiintoimitettuna haluamallasi värillä verkkokaupastamme.

1 026,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Ruokapöydän mitat:

Pituus: 150ccm

Leveys: 90cm

Korkeus: 74cm

Tuolin mitat:

Leveys: 56.5cm

Syvyys: 60cm

Korkeus: 89cm

Istuinkorkeus: 44cm


Tuotteen tiedot

Neljän hengen kesäkaluste kesäkaluste ruokaryhmä huoltovapailla materiaaleilla. Leone terassikaluste pöytäryhmä valmistetaan Ruotsalaisen Brafabin tehtailla. 150cm ruokapöydän reunoille mahtuu mukavasti 4 tuolia ja sijoittamalla pöydän päätyihin myös tuolit mahtuu siihen kuusi henkeä nauttimaan grilliherkkuja. Leone tuolit ovat päällekkäin niputettavia joten niiden siirtäminen ja varastointi on helppoa ja vaivatonta. Pöydän pinnassa olevassa Non-woodissa on puusyy kuviointi viimeistelemässä ryhmän ulkonäköä. Tuolien istuin ja selkänojassa on trampoliinin verkkoa muistuttavaa tekstiiliä joka ei vaadi erikseen pehmustetta.

Tekniset tiedot:

Pöydän materiaalit: Puleverimaalattu ruostumaton alumiinirunko ja kannessa "lankuista" tehty läpivärjätty Non-wood erikoismuoviseos.

Tuolien materiaali: Tuoleissa on myöskin ruostumaton alumiinirunko ja istuin sekä selkänojassa miellyttävää ja hengittävää tekstiiliä.

Tuotteiden kasaus: Tuolit toimitetaan valmiiksi kasattuna ja pöytä jalat irrallaan. Jalat kiinnitetään helposti kanteen ruuveilla.

Toimitus: Toimitukseen sisältyy 150cm suorakaiteen mallinen Leone ruokapöytä ja neljä kappaletta Leone tuoleja.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Leone ruokailuryhmä 150cm
Arviosi
Puhdista ruokaryhmä kostealla liinalla. Apuna voit myös käyttää mietoja pesuaineita. Talvisin ruokaryhmä tulee säilyttää kuivissa tiloissa suojassa lumelta ja jatkuvalta kosteudelta. Voit myös tilata kalustesuojan ruokaryhmälle jolloin voit säilyttää ruokailuryhmän peitettynä ulkona.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista