Tv-tasot ja televisiotasot

Televisio tasot netistä kotiintoimitettuna.

Tv-taso on iso osa sisustusta, onhan se paikassa johon katsotaan paljon. Valikoimastamme löydät tason monissa eri tyyleissä ja valmistettuna erilaisia materiaaleja käyttäen. Tilaa omasi helposti verkkokaupastamme. Oli tarve sitten suurelle tv-tasolle tai pienelle televisio tasolle, niin meiltä löydät varmasti mielesen mallin omaan tarkoitukseen sopivasti.

Tv-tasot

Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-12 / 36

Sivu
per sivu
 1. Product default image
  JOPA -20%
  Notte tv-taso
  615,00 € Normaali hinta 769,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 2. Yumi tv-taso
  699,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 3. Brooklyn tv-taso
  729,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 4. Solo tv-taso 220cm
  250,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 5-10 arkipäivää
 5. Solo tv-taso 166cm
  230,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 5-10 arkipäivää
 6. Product default image
  -20%
  Hanko tv-taso
  Tarjoushinta 574,00 € Normaali hinta 718,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 8 viikkoa
 7. Product default image
  -20%
  Hanko taso
  Tarjoushinta 382,00 € Normaali hinta 478,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 8 viikkoa
 8. Sunborn tv-taso
  445,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
  Ei varastossa
 9. Lerhamn tv-taso
  430,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 10. Product default image
  -20%
  Romantic tv-taso
  Tarjoushinta 308,00 € Normaali hinta 385,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
 11. Taiga taso 2.8
  549,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 2-4 viikkoa
 12. Taiga tv-taso 3.4-Musta jalava
  595,00 €
  Tilaustuote toimitusaika 2-4 viikkoa
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-12 / 36

Sivu
per sivu

Tv-taso on huonekalu, joka on aina selkeästi näkyvissä, siksi sen ulkonäkö onkin todella ratkaisevassa roolissa. Meiltä löydät paljon erilaisia ja erikokoisia tv-tasoja jokaiseen tilaan. Monista erimitoista pystyt valitsemaan sopivan tason oman television ja tarvittavien lisälaitteiden mukaan. Myös erilaiset tyylit on otettu huomioon mallistoa tehdessä, jolloin saat valittua sekä oikean kokoisen ja oikean näköisen tuotteen. Kauttamme pystyt myös tilaamaan tv-tason myös mittojen mukaan sekä kokopuisena ja kalustelevystä valmistettuna.Tilaa siis tasosi jo tänään verkkokaupastamme tai tulee myymäläämme ihastelemaan tuotteita.

Pitkä vai lyhyt tv-taso?

Ennen tv-tason ostamista on hyvä viettää aikaa mittanauhan kanssa tarkasti suunnittelen uuden tason ostamista, ettei tule vikaostoa. Jos kotoota löytyy jo televisio taso, niin on tärkeää mitata sen jalan leveys ja varmistaa, ettei televisio taso ole ainakaan pienempi kuin television jalan leveys. Ei ole hyvä täyttää tilaa liian suurella tv-tasolla, mutta myös liian pieni tv-taso on helposti töpön näköinen. 

Mitä tv-tasoltasi vaadit?

Nykyisin telkkareissa on integroidut digiboxit joten digiboxille ei tarvitse varata enää tilaa niinkuin ennen, toki vieläkin on sellaisia malleja joihin digiboxi tarvitaan, joten se on hyvä ottaa huomioon televisio tasoa ostaessa. Mitä vain tason sisälle tarviikaan saada piiloon, oli se sitten pelikonsoli, dvd-soitin tai mitä vain muuta, niin huomiothan asian ennen tason tilaamista, näin pääsemme parhaimpaan lopputulokseen. 

Meneekö medialaitteiden signaali läpi lasiovien?

Menee, ei siis tarvitse aina avata tason ovia tai laatikoita kun medialaitteita käyttää. Lasiovisilla tv-tasoilla tuot kotiin keveyttä ja ilmavaa sisustusta. Tilaa vain televisio tasosi netistä kotiintoimitettuna, me hoidamme loput.

Television tason tilaaminen netistä - tv-tasot verkkokaupasta kotiintoimitettuna.

Televisio tason tilaaminen netistä on helpompaa ja huomattavasti vaivattomampaa kuin myymälästä. Vältä siis satojen kilometrien ajelu myymälöissä ja hermoja raastava etsimisprosessi ja tutki eri tv-taso vaihtoehtoja helposti kotisohvalla istuen. Etsi siis sopivan näköinen ja kokoinen telkkari taso ja tilaa uusi tasosi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna. Valikoimastamme löydät varmasti mieluisan tuotteen.