Brafab-Zalongo-puutarhakalusteet_12_KalusteHeinoset

Premium-luokan tiikistä valmistettujen Brafab Zalongo kalusteiden ruostumaton alumiinirunko on erityisen kestävä. Tämän tyylikkään kalustemalliston ääressä on helppo nauttia kesästä.

Kaluste Heinosilta löydät Suomen laajimman ja laadukkaimman valikoiman täysin huoltovapaita ja tyylikkäitä puutarhakalusteita kaikkiin tarpeisiin. Kesäkalustemallistomme ruokailu- ja istuinryhmät, sohvat, aurinkotuolit, pihakeinut ja sirot parvekekalusteet tilaat verkkokaupastamme kotiin toimitettuna juuri sillä värityksellä ja tyylillä kuten haluat.

Puutarha- ja parvekekalusteissa tilan sekä talvisäilytyksen asettamat vaatimukset ja kalusteiden materiaalit ovat keskiössä. Kokosimme sinulle helppolukuiset ohjeet erilaisten ulkokalustemateriaalien soveltuvuuksista ja ominaisuuksista helpottamaan valintojen tekemistä.

Brafab_belfort-puutarhakalusteet_19_KalusteHeinoset
Brafab_Belfort_Harmaa_23_KalusteHeinoset

Brafabin suoraviivainen Belfort-ulkokalustesarja on upean näköinen kokonaisuus. Saatavana harmaana ja valkoisena.

Valitse puutarhakalusteet tilan ehdoilla

Puutarha- ja kesäkalusteita hankkiessa kannattaa ensimmäisenä miettiä, millaiseen tilaan kalusteet tulevat ja millaisia sääolosuhteita niiden tulee kestää. Tilan ehdoilla valittujen ulkokalusteiden materiaalit ja ohjeiden mukainen huoltaminen saavat kalusteesi säihkymään uudenveroisena jopa vuosikymmeniä.

Katettuun ja sateelta suojattuun puolilämpimään tilaan, kuten lasitetulle parvekkeelle, terassille ja kuistille, voit valita minkä tahansa ulkokäyttöön soveltuvan materiaalin. Materiaaleista suosituimpia ovat mm. polyrottinki, rottinki, betoni, tiikki, metalli sekä muovi.

Patiolla, pihalla ja avoterassilla puutarhakalusteet joutuvat Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa kovalle rasitukselle. Suosituimmat kesäkalustemateriaalit ovat tässä kategoriassa polyrottinki, tiikki, bambu, metalli, akaasia sekä laadukkaat puujäljitelmät.

Brafab_vevi_ulkokalusteet_31_KalusteHeinoset

UUTUUS - Brafab Vevi kalustemalliston muotoilusta huokuu pohjoismainen estetiikka. Kalusteissa käytetty tekstiili on vastaavaa materiaalia kuin trampoliinin verkko, joten se kestää varmasti kovaakin käyttöä.

Brafab_Vevi_ruokapoyta_ulkokalusteet_28_KalusteHeinoset

Täysin huoltovapaista materiaaleista valmistettu tyylikäs Brafab Vevi kalustesarja on saatavana mustana ja valkoisena. Tukeva alumiinista valmistettu runko yhdistettynä tuoleissa käytettyyn kovaa käyttöä kestävään tekstiiliin takaa kalusteille erittäin pitkän käyttöiän.

Näin säilytät puutarhakalusteet oikein

Oikein säilytettynä kesäkalusteesi säilyy kauniina pitkään ja siksi talvisäilytys on hyvä huomioida jo valmiiksi kalusteita hankkiessa.

Metalli, polyrottinki, muovi ja puujäjitelmät

Metalli, polyrottinki ja muoviset puujäljitelmät kuten polywood ja nonwood, ja kestävät hyvin ulkosäilytystä, mutta kalusteet on suojattava lumelta. Tähän erinomainen ratkaisu on kalustesuoja, joita löydät valikoimastamme useita.

Tiikkikalusteiden säilytys

Tiikkikalusteet suosittelemme säilyttämään kuivassa ja viileässä paikassa. Jos peität kalusteen suojalla, on kalusteen oltava täysin kuiva, jotta pinta ei pääse homehtumaan.

Betonikalusteiden säilytys

Betonikalusteen voi jättää ulos ainoastaan, jos sen pystyy suojaamaan kosteudelta. Paras talvisäilytyspaikka betonikalusteille on suojaisa, kuiva ja ilmava tila. Jos kuitenkin säilytät betonikalusteita talven yli ulkona, tulee ne suojata huolellisesti kalustesuojalla ja varmistaa ilman kiertäminen suojan alla. Tässä on huomioitava, että jos kalustesuoja on suoraan kiinni esimerkiksi pöydän pintaa vasten, voi suojan ja kalusteen väliin muodostua kosteutta, joka voi vahingoittaa pintaa.

Bambu, akaasia ja rottinki

Bambu-, akaasia- ja rottinkikalusteet on hyvä siirtää talviteloille kuivaan sisätilaan, esimerkiksi lämpimään varastoon, jossa on hyvä ilmanvaihto. Näin materiaali on suojassa pakkaselta ja kosteudelta, ja kalusteet saavat hengittää vapaasti. Kalustesuojien käyttöä emme suosittele.

Brafab_Kotte_rahi_34_KalusteHeinoset

Parhaat kesäkalusteet Kaluste Heinosilta

Valikoimastamme löydät laajan malliston kesäkalusteita pihalle, parvekkeelle, puutarhaan, patiolle ja terassille. Verkkokauppamme palvelee sinua vuorokauden ympäri. Tutustu rauhassa valikoimaamme ja tilaa uudet kesäkalusteet verkkokaupastamme kotiin asti kannettuna - me hoidamme loput. kalusteheinoset.fi/kesäkalusteet