2000119337_10---Unipuu-kerross_nky_80cm._Valkoinen_5

Kotimaiset Unipuu-lastensängyt löydät Kaluste Heinosilta! Unipuun tuotteet valmistetaan Sastamalassa korkealaatuisista materiaaleista ja ne ovat saaneet Avainlippu-tunnuksen. Unipuun sängyt ovat muuntautuvia ja lisävarusteiden avulla voit rakentaa perheesi ja lapsesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Unipuussa lapsesi nukkuu tyytyväisenä vuodesta toiseen! Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa - valitse Unipuu, unohda muu!

Unipuu_jatkosa_nky_miljo_o_2

Millainen sänky on lapselle paras valinta

Jatkettava sänky, kerrossänky, parvi vai pikkuparvi? Millainen sänky on lapselle paras valinta?

Lastensängyissä vaihtoehtoja on useita ja moni miettii mikä olisi omalle lapselle mahdollisimman toimiva ja pitkäikäinen ratkaisu. Lapsen tarpeita voi olla vaikea ennustaa ja esimerkiksi harrastukset voivat vaikuttaa lastenhuoneen kalusteiden asetteluun ja tilan tarpeeseen.

Unipuun valinta on tehty helpoksi, sillä tavallisesta sängystä voi lisävarusteiden avulla muokata sekä kerrossängyn, että parviratkaisut, ja toisinpäin. Myös sängynaluslaatikot ja varavuoteet voit helposti hankkia myöhemmin, mikäli tarvetta ilmenee. Unipuu tarjoaa kattavat lisä- ja varaosat, joilla lastenhuoneen kalustus pysyy lapsen kehityksessä mukana.

IMG_5310_Unipuu_jatkettava_sanky

Lasten uniergonomia ja luontainen unenaikainen liikehdintä

Lapset tarvitsevat hyvää unta kasvaakseen ja oppiakseen uusia asioita. Lasten uniergonomiaan ja lastenhuoneen rauhalliseen tunnelmaan panostaminen on siksi erityisen tärkeää. Unipuu-sänkyjä on saatavana 80cm ja 90cm leveänä, jotta lapsen luontainen unenaikainen liikehdintä voidaan huomioda sänkyä valitessa.

Myös patjan tuki ja sängyn puhtaus ovat tärkeitä niin vauvoille, leikki-ikäisille, kuin koululaisillekin. Valikoimastamme löydät Unipuun jatkettavan sängyn patjan ja varavuodepatjan lisäksi mm. laadukkailla ja pestävillä materiaaleilla varustetun kotimaisen Alva-hygieniapatjan. Hygieniapatjan sisus on HR35-erikoisvaahtoa ja verhoilu nesteenpitävää ja hengittävää materiaalia. Patjan verhoilu on irroitettava vetoketjuilla ja pestävissä 70-95 asteessa.

Alva-hygieniapatja saatavana 80x200cm ja 90x200cm kokoisena. Lue lisää patjasta täältä: kalusteheinoset.fi/alva

Unipuu_parvisa_nky_miljo_o_

Unipuu kasvaa perheen mukana

Onko perheenlisäystä tulossa ja lastenhuoneita vain yksi? Ei hätää, isomman sisaruksen Unipuu-sänky muuntautuu käden käänteessä parvi- tai kerrossängyksi korotuspalojen avulla. Näin perheen pienimmälle saadaan oma nukkumatila alavuoteeseen ja tilaa säästyy myös leikkeihin.

Unipuu-sänkyjen klassinen muotoilu ja ajaton design kestävät aikaa. Sängyt ovat saatavana kokonaan valkoisena tai mustilla yksityiskohdilla varustettuna. Katso mallisto täältä: kalusteheinoset.fi/unipuu

Unipuu_kerrossa_nky_miljo_o_2

Unipuu-sängyssä unet maistuvat

Unipuu vastaa lapsiperheiden tilankäytöllisiin haasteisiin ja tarjoaa monipuolisen valikoiman ajattomia lastenhuoneen kalusteita kaiken kokoisiin koteihin. Tilaa jo tänään, uudessa Unipuu sängyssä unet maistuvat varmasti!

Tilaa jo tänään, ja pian lapsesi saa käpertyä uuteen, upeaan Unipuu sänkyynsä, jossa unet maistuvat varmasti: kalusteheinoset.fi/unipuu