Vevi ruokailuryhmä

Moderni kesäkaluste ruokailuryhmä 6-8 hengelle.

Upea Vevi ruokailuryhmä huoltovapailla materiaaleilla ja modernilla yksinkertaisella muotoilulla. Tilaa uusi ruokailuryhmäsi terassille, parvekkeelle tai puutarhaan verkkokaupastamme kotiin toimitettuna.

1 445,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Ruokapöydän mitat:

Pituus: 230cm

Leveys: 95cm

Korkeus: 73cm

Tuolien mitat:

Leveys: 57cm

Syvyys: 54cm

Korkeus: 89cm

Istuinkorkeus: 45cm

Penkin mitat:

Pituus: 200cm

Syvyys: 41cm

Korkeus: 45cm


Tuotteen tiedot

Moderni täysin huoltovapaista materiaaleista valmistettu tyylikäs kesäkaluste ruokailuryhmä kolmella tukevalla tuolilla, ruokapöydällä sekä penkillä. Vevi ruokailuryhmä valmistetaan Ruotsalaisen Brafabin tehtailla.

Vevi kesäkaluste ruokailuryhmän muotoilusta huokuu pohjoismainen estetiikka ja moderni, tyylikäs muotoilu. Tukeva alumiinista valmistettu runko yhdistettynä kovaa käyttöä kestävään tekstiiliin tuolien istuimessa ja selkänojassa takaavat ryhmälle pitkän käyttöiän. Tekstiili jota käytetään tuolien istuimessa, sekä selkänojassa on vastaavaa materiaalia kuin trampoliinin verkko, joten se kestää varmasti kovaakin käyttöä.

Vevi ruokailuryhmällä tuot ajattomuutta ja modernia suoraviivaista tyyliä kotiin kuin kotiin. Yhdistele muiden Vevi sarjan kesäkalusteiden kanssa ja tilaa nyt uudet kesäkalusteesi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna. Vevi sarjan on suunnitellut Dick Björk.

Tekniset tiedot:

Runko: Mustaksi tai valkoiseksi maalattu ruostumaton alumiini. Tuolien istuinosassa tukeva Textil-line.

Tuotteen toimitus: Pöytä ja penkki toimitetaan kotiin jalat irrallaan, tuolit osina. Mukana selkeät kasausohjeet

 

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vevi ruokailuryhmä
Arviosi
Vevi ruokailuryhmän puhdistat helposti kostealla liinalla pyyhkien tai juoksevalla vedellä huuhdellen. Talvisin ryhmän voit säilyttää vaikka ulkona, kunhan vain peität ne suojaan suoralta lumelta ja jatkuvalta kosteudelta. Näin vältetään lian pinttyminen tuolin, pöydän ja penkin pintaan talven ja syksyn aikana.
Brafab Ruotsi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista