Blogi_ylakuva_kalusteheinoset_verkkokauppa

Kevät on voimaantumisen aikaa ja auringon lämmittäessä me suomalaiset siirrymme asteittain sisätiloista ulos. Raikas ulkoilma ja kevään tuoksu valmistelevat aistimme kesään ja viihtyisä veranta, terassi, piha ja parveke ovat merkittävässä roolissa sekä sisustuksellisesti, että yleisen viihtyvyyden kannalta. Tämän kevään ja kesän sisustustrendeissä luonto on vahvasti läsnä ja ulkotilat toimivat jatkumona sisätilojen tunnelmalle.

Lue ajankohtaiset sisustusvinkkimme ja tutustu monipuoliseen ulkokalustemallistoomme!

Rana_kes_kaluste_sohva_milj__Kalusteheinoset_Blogi

Brafabin moderni ja skandinaavinen Rana-kulmasohva luo linjat ulkotilojen tyylikkäälle sisustukselle

Muunneltavuus luo monia mahdollisuuksia

Alumiinirunkoiset Brafab Rana-malliston kalusteet ovat tämän kevään uutuus. Kätevästi liikuteltavat ja helppohoitoiset istuinryhmät sopivat skandinaaviseen makuun ja tuovat ryhdikästä kontrastia vihersisustukseen parvekkeilla ja pihoilla. Erityisen upea kokonaisuus syntyy yhdistämällä linjakkaiden kalusteiden kanssa erilaisia eloisuutta tuovia pensaita, ruoholajikkeita sekä värikkäitä kesäkukkia.

Vinkki 1: Luo kalusteryhmän ympärille viherkeidas erilaisista ruukuista ja kasveista. Sommittele kasveja rinnakkain ryhmäksi ja hyödynnä jalallisia ruukkuja luodaksesi korkeusvaihtelua.

Blogi_kesakalusteet_2021_terassikalusteet_Kalusteheinoset

Huoltovapaan Brafab Rana-malliston ruokailu- ja istuinryhmät saatavana mustana ja valkoisena.

Gonesse_kesakaluste_ulkosohva_Kalusteheinoset

Brafab Gonesse sopii koko perheen tarpeisiin! Modulaarinen ja muunneltava kulmasohva tarjoaa täydelliset puitteet viihtymiseen.

Kesällä on lupa nauttia! Erillisistä paloista koostuva koko perheen suosikki Brafab Gonesse -kulmasohva muuntautuu myös mukavaksi aurinkovuoteeksi ja luo täydelliset puitteet kesäpäivän rentoutumiselle ja torkkuhetkiin. Helposti liikuteltava alumiinikehyksinen Gonesse-kulmasohva on viimeistelty muhkeilla ulkokäyttöön suunnitelluilla tyynyillä, joiden kangasverhoilu on UV-suojattua, napakkaa ja tiheäkudoksista kangasta. Brafab Gonesse on tehty viihtymiseen - sinä päätät miten!

Vinkki 2: Syvyyttä kalustekokonaisuuteen saat luotua ulkokäyttöön soveltuvan maton avulla. Matto luo istuinryhmälle kauniit kodinomaiset raamit.

Blogi_kuva_Kalusteheinoset_kesakalusteet_puutarhakalusteet2021

Brafab Gonesse -sarjan kulmasohva muuntautuu daybed-vuoteeksi käden käänteessä. Yhdistä Gonesse-sivupöydän kanssa ja nauti Suomen suvesta tyylillä.

Pembroke_kesakaluste_sohva_nojatuolit_Brafab_Kalusteheinoset

Polyrottinkinen Brafab Pembroke -istuinryhmä on varustettu sirolinjaisella alumiinirungolla.

Helppohoitoinen polyrottinki vaihteleviin sääolosuhteisiin

Suomalaisten suosima polyrottinki jatkaa vahvasti trendien aallonharjalla ja tyylikäs polyrottinkinen Brafab Pembrobe -istuinryhmä on erinomainen ja huoleton valinta pihalle, parvekkeelle ja puutarhaan. Polyrottinki on oiva valinta vaihteleviin sääolosuhteisiin, sillä se ei säiky sadetta eikä räntää. Koristetyynyjä ja torkkupeittoja vaihtamalla saat helposti muunneltua kalustekokonaisuuden tyyliä ja tunnelmaa.

Vinkki 3: Valaistus on merkittävässä roolissa myös ulkotilojen tunnelman luomisessa. Aurinkokennolla latautuvat ulkovalaisimet, kynttilälyhdyt sekä erilaiset patterikäyttöiset koristevalosarjat täydentävät toivottua tunnelmaa.

Midway_nojatuoli_blogi_Kalusteheinoset_verkkokauppa

Brafabin Midway-nojatuoli ja Midway-rahi luovat mukavat puitteet kesäpäivien luku- ja rentoutushetkiin.

Leone_kulmasohva_Brafab_Kalusteheinoset_verkkokauppa

Brafab Leone-malliston kulmasohva on korkealaatuinen kestokassikko, joka näyttää aina yhtä upealta ja ajankohtaiselta!

Brafab Leone - Korkealaatuinen ja huoltovapaa kestoklassikko

Suoraviivainen Brafab Leone -kulmasohva on ajaton kestoklassikko! Sohvan 11cm paksujen istuintyynyjen ja selkänojatyynyjen vaahtomuovisydämen ansiosta sohvalla on miellyttävä istua pitempiäkin aikoja. Kokonaisuuden viimeistelee korkealaatuinen harmaansävyinen UV-suojattu verhoilukangas. Rungon värinä musta ja valkoinen.

Tutustu Brafab Leone -mallistoon ja erilaisiin osiin Brafab-Leone

Vinkki 4: Ulkokalusteiden skandinaavisen ajaton väripaletti on helppo maustaa koristetyynyillä, torkkupeitoilla ja ruukuilla, joissa esimerkiksi hempeän pastelliset tai kirkkaat sävyt. Yhdistele yksiväristen kalusteiden pariksi myös kuviollisia kuoseja rohkeasti.