Leone kulmasohva

Leone kulmasohva

Delia divaanisohva

Delia divaanisohva

Gonesse kulmasohva

Rating:
100% of 100

Moderni kulmasohva terassille huoltovapailla materiaaleilla.

Gonesse terassikaluste kulmasohva valmistetaan Ruotsalaisen brafabin tehtailla huippu laadukkaista ja pitkäikäisistiä materiaaleista. Gonesse kulmasohvassa nautit kauniista kesäpäivistä rennosti hyvässä seurassa.

1 990,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Kulmasohvan mitat:

Leveys: 295x225cm

Syvyys: 74cm

Korkeus: 75cm

Istuinkorkeus: 45cm


Tuotteen tiedot

Upea uutuus kulmasohva modernilla ja keveällä muotoilulla. Gonesse kesäkaluste kulmasohva on upea paikka rentoutua ja nauttia kesäisistä päivistä ja lämpimistä illoista, siinä on tilaa isommallekkin perheelle ja ystävä porukalle. Kulmasohvan kokonaisuutta saat kotona muokattua oman maun ja tarpeiden mukaan niin, että se toimii kulmasohvana sekä myös elementtejä liikuttelemalla saat siitä ison "sängyn".

Gonesse terassikaluste kulmasohvan runko on tummanharmaaksi maalattua ruostumatonta alumiinia joten sitä ei tarvitse huoltaa eikä öljytä vaan pelkkä puhtaanapito riittää. Kulmasohvan pehmusteet ovat myös todella laadukkaita ja mukavan pehmoisia istua. Verhoilu on piukkapunoksista UV-suojattua ja homesuojattua ulkokäyttöön tarkoitettua kangasta.

Tilaa uusi upea moderni terassikaluste kulmasohvasi pihaan, parvekkeelle tai puutarhaan verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Tummanharmaaksi maalattu ruostumaton alumiini.

Pehmusteet: Ulkokäyttöön tarkoitettu erikoisvaahto.

Verhoilu: Piukkapunoksinen harmaa verhoilukangas Uv-, ja homesuojauksella.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan osittain kasattuna. Mukana selkeät kasausohjeet

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Gonesse kulmasohva
Arviosi
Kulmasohvan runko puhdistetaan helposti kostealla liinalla pyyhkine ja pehmusteista poistat myös liat ja tahrat kostealla liinalla kevyesti hinkaten. Gonesse kulmasohvan rungon voit säilyttää talvisin vaikka ulkona peitettynä, mutta pehmusteet tulee säilyttää talvisin kuivissa tiloissa suojassa suoralta lumelta ja jatkuvalta kosteudelta.
Brafab Ruotsi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista