Brafab_Miljookuva_10910

Viihtyisästi sisustettu terassi, piha ja parveke luovat täydelliset puitteet pitkistä kesäpäivistä nauttimiseen. Kestävän kehityksen kaari ja ympäristöystävällisyys ovat kasvavia trendejä elämän eri osa-alueilla ja ne heijastuvat vahvasti myös sisustukseen ja kodin viihtyvyyteen. Korkealaatuisen ja pitkäikäisen ulkokalusteen hankkimalla luot ulkotilan sisustukseen ryhdikkään ja ajattoman raamin, jota on helppo maustaa vaihtuvin tekstiilein ja trendisävyin mieleisekseen. Lisävarusteiden kuten aurinkovarjojen ja suojahuppujen avulla teet viihtymisestä entistäkin mukavampaa ja pidennät myös ulkokalusteidesi käyttöikää.

Brafab_Arezzo_varjo_miljoo

Suojaa itsesi suoralta auringonpaahteelta Brafabin akselinsa ympäri pyörivällä ja kallistettavalla neliönmuotoisella Arezzo-aurinkovarjolla. Saatavana mustana ja valkoisena.

brafab_miljoo_kollaasikuva

Korkealaatuisilla ja pitkäikäisillä kalusteilla nautit aurinkoisista päivistä huolettomasti.

Brafab_linz_varjo_miljoo2-2

Pyöreä Brafab Linz -sivuvarjo sopii ruokailutilan ja löhöilypaikan suojaksi.

Nauti auringosta varjon alla

Aurinkovarjot ovat oleellinen osa viihtymisessä ja rentoutumisessa. Monipuolisesta aurinkovarjomallistostamme löydät oikean kokoiset ja muotoiset varjot kaikkiin tarpeisiin niin pihalle, terassille kuin parvekkeellekin.

Aurinkovarjoa ostaessa on ensimmäiseksi hyvä miettiä minkä muotoinen ja mallinen varjo omaan käyttötarpeeseen sopii parhaiten. Esimerkiksi istuinryhmän yhteyteen suosittelemme suurikokoista sivuvarjoa, jonka jalusta asettuu istuinkalusteen taakse. Näin aurinkovarjon varsi ei ole tiellä ja kulku kalusteryhmän ääreen säilyy esteettömänä.

Gonesse_Linz_varjo_miljoo

Brafab Linz -sivuvarjo saatavana harmaana ja beigenä. Aurinkovarjon runkovärit antrasiitin harmaa ja valkoinen.

Brafab_Aurinkovarjo_1

Korkealaatuisten Brafab-aurinkovarjojen vedenpitävä kangas on käsiteltu UV- ja homesuojalla.

Helppokäyttöiset ja kestävät aurinkovarjot

Laadukkaat alumiinirunkoiset Brafab-aurinkovarjot on varustettu käyttömukavuutta parantavilla mekanismeilla. Voit pyörittää varjoa auringon liikkeiden mukaan jalustassa olevasta polkimesta ja säätää varjon kaltevuutta rungon kahvasta painamalla. Näin saat aina optimaalisen suojan kaikkina vuorokauden- ja kellonaikoina.

Erittäin vankkatekoiset Brafab-aurinkovarjot voidaan kiinnittää ruuvein tai tukea paikalleen kivipainoin, jotka myös löydät valikoimastamme.

Vertaile helposti eri malleja suoraan kotisohvaltasi, mittaa varjolle sopiva koko ja valitse mieluisa väri. Tilaa uusi päivänvarjosi ja yhteensopivat lisävarusteet vaivattomasti verkkokaupastamme suoraan kotiintoimitettuna ja nauti kesästä! kalusteheinoset.fi/aurinkovarjot

Brafab_suojahuppu_ulkokalusteille_1

Pyöreän ruokailuryhmän kalustesuoja pitää siitepölyn ja sateen loitolla.

Pidennä ulkokalusteidesi käyttöikää kalustesuojien avulla

Vaihteleviin sääolosuhteisiin suunnitellut ja helppohoitoiset kalustemateriaalit kuten teräs, betoni, polyrottinki ja tiikki ovat erittäin kestäviä, eivätkä vaadi loputtomasti huolenpitoa. Kalusteisiin kuuluvat ulkokäyttöön soveltuvat kosteutta hylkivät ja UV-säteilyn aiheuttamalta haalistumiselta suojatut tekstiiliverhoillut istuin- ja selkänojatyynyt sekä aurinkovarjot ovat niin ikään pitkäikäinen valinta ja helppohoitoisuuden voit maksimoida erilaisten kalustesuojien muodossa.

Neljä eri vuodenaikaamme asettavat ulkokalusteille korkeat laatuvaatimukset. Suomen suvessa rankka- ja räntäsade, pakkaset ja polttava auringonpaahde saattavat osua jopa samalle viikolle ja suojahuppujen avulla helpotat ulkokalusteiden huoltamista ja nopeutat käyttöönottoa aurinkoisen sään yllättäessä. Suojahuppujen avulla ratkaiset myös talvisäilytykseen liittyvät haasteet ja esimerkiksi suuret istuinryhmät ja kalustekokonaisuudet voit huoletta jättää talvikaudeksi paikalleen suojahuppujen alle.

Valikoimastamme löydät kattavan malliston erilaisia kalustesuojia, joilla pidennät ulkokalusteidesi käyttöikää ja helpotat huoltoa. Kalustesuojamme sopivat useinpiin eri merkkeihin ja malleihin, tutustu ja tilaa täältä: kalusteheinoset.fi/kalustesuojat