Nevis_dining_table_Whitewash_119644_3_lowres

Korkealaatuisista kalusteistaan tunnettu ruotsalainen Rowico on skandinaavisen sisustuksen ja kauniin arjen pioneeri. Yli 40 vuotta toimineen Rowicon monipuolisesta valikoimasta löydät kauniit ja sisustukseen sointuvat kalusteet jokaiseen makuun. Modernit ja linjakkaat pöydät, tuolit ja senkit luovat sisustukselle toimivan pohjan ja ripauksella rustiikkisuutta, New England -tyyliä tai vintage-henkeä luot kotiisi persoonallista kodikkuutta ja tunnelmaa.

Rowico-kalusteiden muotoilussa käytännöllisyys kulkee käsi kädessä tyylikkyyden kanssa. Rowico valmistaa myös kokonaisia kalustesarjoja, joiden avulla kodin eri tilojen sisustaminen sujuu sulavasti.

Fred_dining_table_Whitewash_black_117420_18_lowreas

Rowicon metsäisen vihreät Bolton-tuolit ja särmikäs Fred-ruokapöytä täydentävät toisiaan kauniisti.

Rowico_sisustusideat_KalusteHeinoset_inspiration_3

Vaaleansävyinen Rowico Yumi-sohvapöytä ja japanilaishenkinen Holton-konsolipöytä tuovat pehmeyttä pelkistettyyn sisustukseen.

Halifax_cabinet_Black_119908_6_lowres

Rowicon näyttävä Halifax-kaappi ja jykevä Brooklyn-ruokapöytä luovat ylväät raamit ruokailutilan muulle sisustukselle.

Rowico ruokapöydät, tuolit ja säilytyskalusteet

Rowicon mallistosta löydät erityisen laajan valikoiman ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä perheen ja ystävien kesken.

Upea tammesta valmistettu Brooklyn ruokapöytä on varustettu mustalla U-muotoisella jalkasarjalla. Ryhdikkään ja vankkarakenteisen ruokapöydän ääreen mahtuu mukavasti jopa 8 ruokailijaa ja kokonaisuuden viimeistelee kauniit kangasverhoillut tuolit.

Marshalle_glass_cabinet_Black_119080_5_lowres

Rowico Marshalle-vitriinikaappi on tyylikäs säilytysratkaisu ruokailutilaan ja olohuoneeseen.

Halifax_sideboard_Black_119906_5_lowres

Rowicon Reily-tuoleissa istut pidempäänkin nauttien herkullisista ruuista perheen ja ystävien seurassa.

Rowico_sisustusideat_KalusteHeinoset_inspiration_2

Trendikkäästi rento ja rouhea sisustus!

Tämän vuoden vaikuttavimmat sisustusrendit ovat lähtöisin luonnosta. Erityisen herkullisia ovat greigeksikin nimetyt harmaata ja beigeä yhdistelevät hiekkaiset vaaleat sävyt, monimuotoiset luonnonmateriaalit, viherkasvit ja näyttävät kukkakuosit.

Vaaleiden sävyjen vastapainona nähdään myös tummia värejä ja lähes mustalta näyttävät suklaanruskeat puupinnat, sekä tumman teräksen ja vaalean puun kontrastit luovat sisustukseen syvyyttä ja tunnelmallisuutta.

Koteja sisustetaan nyt rennosti ja rohkeasti erilaisia omaa silmää miellyttäviä tyylejä ja yksityiskohtia yhdistellen. Rentous on nyt muodikasta ja oikea elämä saa näkyä – kulje rohkeasti omia polkujasi ja sisusta kotisi juuri niin kuin haluat! 

Skandinaavisen sisustuksen houkuttelevimmat uutuustuotteet ja klassikkokalusteet löydät Kaluste Heinosilta! Tutustu laajaan Rowico tuotemallistoomme: kalusteheinoset.fi/rowico