Kesakeittot_kalusteheinoset_Brafab_verkkokauppa

Kesäkeittiö luo ruokailuun upeat puitteet ja täydentää terassien, pihojen, puutarhojen, mökkien sekä urbaanin kaupunkikodin parvekkeen kalustusta. Nauti aurinkoisista kesäpäivistä täydellä sydämellä ja kokkaa herkulliset aamupalat, lounaat ja illalliset koko perheelle ja ystäville kesäkeittiön ääressä.

Brafab_belfort_kesakeittio_fiiliskuva_2981
Brafab_bellac_antracit

Antrasiitin sävyinen Brafab Bellac kesäkeittiö on upea ja kätevä lisä terassien, parvekkeiden ja puutarhan sisustukseen.

Kesäkeittiö on grillaajan paras ystävä!

Tyylikäs Brafab Bellac kesäkeittiö on grillaajan paras ystävä! Sen ääressä pilkot ruuat, peset salaattitarpeet ja hedelmät, valmistelet grilliruoat ja koristelet herkkuannokset käden käänteessä ilman sisätiloissa ravaamista. Bellac kesäkeittiön mukana toimitetaan allas ja hana, johon on helppo kiinnittää pikaliittimellä vesiletku ja siten myös astioiden pesu ruokailun jälkeen sujuu sukkelasti.

Brafab Bellac keittiön kansilevyt ovat aitoa tukevaa graniittia ja runko ruostumatonta maalattua alumiinia. Näiden ominaisuuksiensa ansiosta kesäkeittiö on erittäin pitkäikäinen ja helppo pitää puhtaana.

Brafab_Bellac_kesakeittiot_tuotekollaasi_1

Brafab Bellac saatavana valkoisena ja antrasiitin harmaana.

brafab-miljookuva_98292

Modulaarinen kesäkeittiö kaikkiin tarpeisiin

Tyylikäs kesäkeittiö on sisätilan jatke. Moduuleista koostuvaa Brafab Bellac kesäkeittiötä voit hyödyntää ruoanlaiton lisäksi myös buffet-pöytänä ja yhdistelemällä kesäkeittiöiden erilaisia elementtejä yhteen, saat omiin tarpeisiin täydellisesti sopivan kokonaisuuden.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa huoltovapaa kesäkeittiö verkkokaupastamme kotiintoimitettuna kalusteheinoset.fi/kesäkeittiöt

Brafab_kesa_kalusteet_Holma_ja_Boarp_tuotesarjat

Massiivimännystä valmistettu Brafab Holma kesäkeittiön runko on petsattu modernisti mustaksi.

Brafab_coldstream_keitti_fiilis_1

Brafab Coldstream kesäkeittiöön saat kytkettyä juoksevan veden kätevällä pikakiinnityksellä.

Kesäkeittiö liukuovikaapilla

Suurella säilytystilalla varustetun Brafab Coldstream kesäkeittiön muotoilu on moderni ja suoraviivainen. Liukuovilla varustetun kaapin ovien taakse saat astiat, ruoanlaitto- ja grillausvälineet, sekä muut tarpeelliset tarvikkeet katseelta suojaan.

Vesihanaan näppärällä pikakiinnityksellä liitettävän vesijohdon ansiosta saat juoksevaa puhdasta vettä myös suoraan hanasta. Coldstream-keittiön toisessa päässä on suuret tukevat pyörät ja kesäkeittiötä on helppo siirrellä terassilla ja pihalla paikasta toiseen.

Brafab_kesa_kalusteet_Belfort_ja_Coldstream_tuotesarjat

Brafab Coldstream kesäkeittiön liukuovikaapissa astiat ja ruoanlaittovälineet säilyvät suojassa katseelta ja siitepölyltä.

5 vinkkiä kesäkeittiöön

1. Kesäkeittiö kannattaa sijoittaa grillin läheisyyteen, jotta pääset helposti valmisteluvaiheen jälkeen suoraan tositoimiin, eli grillaukseen. Sijoituksessa kannattaa huomioida myös vesiletkun hanakytkentä sekä altaan poistoveden ohjaus erilliseen sammioon.

2. Varaa keittiön läheisyyteen riittävästi kulkutilaa, jotta kokkaaminen sujuu jouhevasti apukäsienkin kanssa.

3. Valitse kesäkeittiösi laskutilan tarpeen mukaan. Modulaaristen kalustesarjojen osia yhdistelemällä voit luoda erilaisia kokonaisuuksia suuriin ja pieniin tarpeisiin.

4. Varusta kesäinen keittiösi tarpeellisilla kokkausvälineillä ja järjestä välineet omille paikoilleen, niin et joudu ruoanlaiton lomassa hakemaan mitään sisätiloista.

5. Suojaa kalusteesi suojahupulla! Suojahupun avulla pidennät kesäkeittiösi käyttöikää, eivätkä vaihtelevat sääolosuhteet haittaa - keittiösi on aina käyttövalmiina.

Brafab_kesakalusteet_miljoo363

Valikoimastamme löydät kesäkeittiöt niin puurungolla, kuin maalatulla alumiinirungollakin. Tilaa tyylikäs kesäkeittiö verkkokaupastamme kotiintoimitettuna ja helpota ulkona ruuan tekemistä ja tiskien tiskaamista kalusteheinoset.fi/kesäkeittiöt