Shapes_Leaf_A186_A211_Lumo-192kangasDSC_4559

Kotimaisen Shapesin sohvat ovat muotoilultaan tyylikkään keveitä ja skandinaavisia.

Panosta laatuun ja viihtyvyyteen

Sohva on kodin huonekalujen osalta yksi hintavimmista hankinnoista. Sohvan valinnassa kannattaakin miettiä erityisen tarkasti omia ja perheen käyttötarpeita, olohuoneelta vaadittavia toiminnallisuuksia ja listata millaiset ominaisuudet parhaiten täyttävät nämä tarpeet.

Kattavasta sohvamallistostamme löydät mm. Finsoffan, Shapesin ja Kiteen huonekalutehtaan korkealaatuiset sohvat ja nojatuolit. Laajasta sohvavalikoimastamme löydät taatusti juuri sinulle sopivan sohvan, sohvaryhmän, kulmasohvan, divaanisohvan tai vuodesohvan.

Finsoffan linjakas Kanerva-sohva saatavana Kaluste Heinosilta

Finsoffan linjakas Kanerva-sohva saatavana 5 eri värissä. Kuvassa sävy Velvety 07 Hiekka.

Sohva on olohuoneen sydän

Laadukas ja tyylikäs sohva on olohuoneen sisustuksen ydin, jonka ympärille koko tilan harmonia rakentuu. Olohuoneen sisustusta suunnitellessa kannattaakin ensimmäisenä keskittää huomio suurikokoisimpiin kalusteisiin, kuten sohvaan, nojatuoliin ja säilytyskalusteisiin. Ensimmäinen askel sohvan valitsemisessa on päättää minkä mallinen ja muotoinen sohva omaan kotiin sopii parhaiten.

Suomessa Finsoffien tehtailla valmistettu Kanerva-sohva valloittaa suoraviivaisella muotoilullaan. Mukavan tuntuisessa 3-istuttavassa Kanerva-sohvassa on muotoonsa valetut Sandellan tyynyt, jotka luovat sohvalle ryhdikkyyttä. Sandellan muotoonvaletuille tyynyille myönnämme 10-vuoden painumattomuustakuun.

Kanerva-sohvan istuin- ja selkätyynyjen verhoilut ovat irroitettavia ja ne voidaan pestä 40°C lämpötilassa. Verkkokauppamme Kanerva-sohvat on verhoiltu kovaa kulutusta kestävällä Velvety-kankaalla ja myymälävalikoimassamme saatavillasi on myös satoja muita verhoiluvaihtoehtoja.

Tutustu, ihastu ja tilaa uusi Suomessa valmistettu 3-istuttava Kanerva-sohvasi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna: kalusteheinoset.fi/kanerva-sohva

Suomessa valmistettu Shapes Leaf -sohva tuo upeaa tyyliä ja mukavuutta tilaan kuin tilaan.

Suomessa valmistettu Shapes Leaf -sohva tuo upeaa tyyliä ja mukavuutta tilaan kuin tilaan.

Skandinaavinen sisustusklassikko jo syntyessään

Kotimaisen Shapesin sohvat ovat muotoilultaan tyylikkään keveitä ja skandinaavisia. Shapesin mallistosta löydät useita sohva- ja nojatuolimalleja eri kokoisina ja erilaisilla materiaaleilla verhoiltuna. Shapes-sohvat valmistetaan käsityönä Etelä-Pohjanmaalla yli 30-vuoden kokemuksella.

Shapes Leaf -sohvan materiaalit ovat vertaansa vailla - vankka puurunko varmistaa sohvalle tukevan pohjan ja istuinmukavuudesta huolehtii muotoonvalettu kylmävaahtomuovi yhdessä miellyttävän muhkean höyhentäytteen kanssa. Sohvan 20cm korkeat jalat tuovat kalusteelle haluttua keveyttä, mutta myös käytännöllisyyttä, sillä sohvan alta pääset helposti imuroimaan ja pyyhkimään pölyt. Leaf-sohvan tyynyjen ja rungon verhoilu on irroitettavissa ja pestävissä.

Verkkokauppavalikoimamme Leaf-sohvissa verhoiluna on erittäin suosittu pestävä Lumo-kangas. Myymälästä tilatessa verhoiluvaihtoehtoja on paljon lisää ja voit rakentaa sohvastasi juuri sellaisen kun itse haluat.

Olohuoneen sisustusvinkit

5 vinkkiä olohuoneen sisustukseen

Viihtyisä sisustus syntyy toiminnallisuuden ja tunnelman summasta. Valitsemalla tilaan käyttötarpeisiisi soveltuvat laadukkaat kalusteet, äänimaailmaa pehmentävät helppohoitoiset tekstiilit ja mielialaan mukautuvan valaistuksen, luot kokonaisuudesta miellyttävän ja aikaa kestävän.

Alla 5 vinkkiämme, miten sisustat olohuoneestasi viihtyisän:

1. Ensin suuret, sitten pienet! Aloita sisustuksen hahmottelu kooltaan suurimmista elementeistä. Valitse ensimmäusenä kalusteet kuten sohva, nojatuoli, säilytyskalusteet ja pöytä. Seuraavaksi vuorossa on matto, verhot ja valaisimet. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, täydennä tilan tunnelmaa pienempi kokoisilla sisustusesineillä ja tarvikkeilla, kuten koristetyynyillä, tauluilla, viherkasveilla ja koristeilla.

2. Käytä apunasi kynää, paperia ja saksia! Mittaa olohuoneesi, piirrä paperille tilan ääriviivat ja merkitse ikkunoiden, ovien ja muiden kiinteiden osien paikat. Piirrä toiselle paperiarkille kalusteiden muodot samaa mittasuhdetta käyttäen ja leikkaa ääriviivoja pitkin. Tämä auttaa sinua hahmottamaan kokonaisuutta ja kalusteiden sijoittelu sujuu helpommin.

3. Yhdistele uutta ja vanhaa! Sisustettava tila saa raikasta ilmettä pienilläkin muutoksilla, eikä kaikkea ole tarpeen laittaa kerralla uusiksi. Isoimmat pinnat ovat yleisilmeen osalta merkittävimpiä ja uuden sohvan rinnalla vanhat kalusteet monesti saavat uutta särmikkyyttä.

4. Kokoa koriste-esineet näyttäviksi sommitelmiksi! Sisustuksen pienet detaljit, kiten maljakot, ja koriste-esineet ovat yhdessä näyttävämpiä, kuin sinne tänne yksinään ripoteltuna. Sommittele sivupöydälle ja lipaston päälle mielenkiintoisuutta herättäviä sisustusasetelmia, joissa on eri korkuisia ja muotoisia esineitä, näin sommitelma säilyy spontaanisti syntyneen näköisenä.

5. Yhdistele erilaisia materiaaleja! Sisustuksen kerroksellisellisuus syntyy erilaisten tekstuurien ja materiaalien rohkeasta yhdistelystä. Nahkasohvalle saat upeaa kontrastia ja pehmeyttä luonnonmateriaaleista,kuten pellavasta, villasta ja juuttipunoksesta valmistetuilla koristetyynyillä, torkkupeitoilla ja matolla. Puupinnoille vuorostaan saat eloisan vastaparin lasin, teräksen ja betonin muodossa.  ja tekstiilipintoja sommitelma säilyy spontaanisti syntyneen näköisenä.

Unohda päivien ja jopa kuukausien edes takaisin ajeleminen huonekalumyymälöissä.

Verkkokauppamme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä ja monipuolisesta valikoimasta voit kätevästi vertailla erilaisia sohvamalleja kotona mukavasti oleillen - unelmiesi sohva on vain parin klikkauksen päässä! kalusteheinoset.fi/sohvat