KALUSTEHEINOSET_KESA-ALE_2021

Kaluste Heinosten odotettu kesäale on alkanut! Alevalikoimastamme löydät ajattomia huonekaluja, upeita kesäkalusteita sekä valaisimia suosituimmilta valmistajiltamme!

Aletuotteita on saatavilla vain rajoitettu erä, joten ole nopea - tervetuloa tekemään kuumia sisustuslöytöjä jopa 30% alennuksella myymälöistämme ja verkkokaupastamme!

Rowico-ruokailuryhma-musta_miljookuva

Skandinaaviset Rowico laatukalusteet -20%

Skandinaavisen kauniista tyylistä ja muotoilustaan tunnetun Rowicon kalusteista saat nyt -20% alennusta. Rowicon valikoimasta löydät ajattomat ja vankkarakenteiset ruokapöydät, tyylikkäät tuolit, kauniit kaapit, senkit ja tv-tasot sekä sohvapöydätkin.

Tutustu Rowicon valmistamaan laajaan kalustevalikoimaan ja tilaa uudet huonekalut verkkokaupastamme kotiintoimitettuna etuhintaan, alennuskampanja voimassa 5.7.2021 asti!

Katso tuotteet täältä: kalusteheinoset.fi/rowico

Hiipakantehtaat_-20__Kalusteheinoset_verkkokauppa

Hiipakan tehtaiden huonekalut -25%

Suomen merkittävimpiin kalustevalmistajiin kuuluva Hiipakan tehtaat on kotimainen perheyritys, joka tunnetaan korkeasta laadusta. Hiipakan tehtaat aloittivat toimintansa jo vuonna 1951 ja valikoimasta löydät kaapit, senkit, lipastot, tv-tasot, vitriinit, sohvapöydät ja paljon muuta.

Kalusta kotisi tyylikkäästi ja ajattomasti saman sarjan tuotteilla! Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme Maskun tai Kaarinan myymälöihin, tai tilaa Hiipakan huonekalut verkkokaupastamme kätevästi kotiin toimitettuna! 

Kesäetu -25% voimassa heinäkuun loppuun saakka!

Katso tuotteet täältä: kalusteheinoset.fi/hiipakan-tehtaat

HUONEKALUTEHDAS_NORONEN_KALUSTEHEINOSET_KOLLAASI_SOHVAT

Design by Noronen - Kotimaiset laatusohvat -25%

Nyt on hyvä aika uusia sohva! Design By Noronen on perinteikäs kotimainen sohvien valmistaja, jonka tuotantoprosesseissa kiinnitetään erityistä huomiota allergiavapaisiin materiaaleihin. Valikoimastamme löydät kulmasohvan, divaanin, moduulisohvan, vuodesohvan sekä erittäin mukavan recliner nojatuolin ja tarjoamme ne sinulle nyt -25% alennuksella heinäkuun loppuun asti!

Tutustu Design By Norosen laatusohviin täällä: kalusteheinoset.fi/noronen

KALUSTEHEINOSET_KESA-ALE_SANGYT_KOLLAASI_2

Täydelliset unet uudessa sängyssä - Alennukset jopa -30%

Vietämme sängyssä lähes kolmasosan elämästämme ja siksi on tärkeää, että sänky tuntuu miellyttävältä ja ergonominen. Hyvät yöunet takaavat että nouset aamulla levänneenä ja jaksat läpi kiireisen päivän ja askareiden.

Meiltä löydät jenkkisängyt, runkopatjat, säätösängyt ja joustinpatjat ja useissa sängyissämme voit valita juuri itsellesi sopivan kovuuden, materiaalin ja koon eri vaihtoehdoista. Tarjoamme sinulle -30% kesäalennuksen Hilding Andersin sängyistä ja -20% alennuksen Jensenin vuoteista.

Tilaa oma sänkysi etuhintaan verkkokaupastamme - nyt myös osamaksulla!
Tutustu sänkyvalikoimaamme verkkokaupassa sekä myymälöissä:
kalusteheinoset.fi/ makuuhuone

Kesakaluste_ale_on_alkanut_Kalusteheinoset_verkkokauppa

Kesän kuumin ale Kaluste Heinosilla!

Kuumasta kesäalestamme löydät paljon muutakin! Alevalikoimassa myös erä kesäkalusteita järkihintaan heti varastostamme toimitettuna - niin kotiin kuin kesämökillekin!

Tutustu valikoimaan ja piipahda myymälässämme, tai tilaa yhdellä klikkauksella suoraan verkkokaupastamme: kalusteheinoset.fi