Opal moottorisänky - Jensen

Jensen Opal aqtive 2 moottorisänky.

Opal moottorisänky on Jensenin Majestic malliston edullisin moottorisänky, jossa on jousituksenaan edistyksellinen Aloy 2.1 jousisto. Jousisto myötäilee ylellisesti ja tukee vartaloa upealla tavalla. Jensenillä on yli 70 vuoden kokemus vuoteiden valmistamisesta. Pitkä historia yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon takaavat että tuotteet ovat aina laadukkaita. Tilaa itsellesi ergonominen Opal moottorisänky verkkokaupastamme. Voit myös tulla käymään, soittaa tai laittaa meille sähköpostia. Me toimitamme joka puolelle Suomea, kysy tarjous.

4 188,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Mitat

Pituus: 200-210cm
Leveys: 80-210cm

Tuotteen tiedot

Jensen Opal aqtive 2 moottorivuode tuo palan luxusta kotiisi. Sängyn jousistona toimii Aloy® 2.1 -jousitusjärjestelmä, joka tukee ja myötäilee vartaloa. Pussijousitus on jaettu viiteen vyöhykkeeseen. Jousituksen pehmeä hartiavyöhyke antaa joustavuutta samalla kun ristiseläntuki kantaa keskivartaloa. Sängyn jousituksesta on pystytty tekemään samanaikaisesti ylellisen pehmeä ja kantava.Progressiivinen jousi on koko makuupinnalla miellyttävän pehmeä. Jämäköiden vyöhykkeiden kantavuus on taattu sisäkkäisillä pussijousilla. Edistyksellinen jousitus tekee nukkumisesta ergonomista ja unen laatu paranee. Opal jousisto on myös käännettävissä, jolloin patjan kovuutta pystytään muuttamaan vielä kotona. Patjan pinnalla oleva joustokangas takaa, että jousisto myötäilee optimaalisesti nukkujan muotoja. Aqtive 2 vuoteissa on aina kaksinkertainen pussijousitus. Suosittelemme sinua valitsemaan Opal vuoteeseen Tempsmart tai Optima petauspatjan. Tiedämme unenlaadun vaikuttavan valtavasti päivittäiseen jaksamiseemme, siksi suosittelemmekin ostamaan laadukkaan ja huolella suunnitellun Jensen vuoteen. 

Moottorisängyn päätytoiminto säätää automaattisesti päätä oikeaan kulmaan kun nostat sängyn selkäosaa. Voit säätää portaattomasti molempia päätyjä. Tarvittaessa kaksi sänkyä voi synkronoida toimimaan yhdellä kaukosäätimellä. Moottorissa on muistitoiminto, jolloin pääset lempiasentoosi yhdellä napinpainalluksella. Sängyn alla yövalo.

Jensen vuoteet testaa, hyväksyy ja sertifioi AEH, joka on puolueeton laboratorio Sveitsissä. Saadakseen tällaisen sertifikaatin pitää läpäistä nukkumisergonomiaan, hygieniaan, vuodeilmastoon ja kestävyyteen liittyvät testit. 

Petauspatjat

Sleep 1: Jensen Sleep I -sijauspatjassa on XS-pehmuste paksuudeltaan 5cm. Sleep-sijauspatjojen toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Päällinen sisältää Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy kuivempana ja hygieenisempänä. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

Sleep 2: Jensen Sleep II -sijauspatjassa XO-pehmuste paksuudeltaan 6,5cm. Sleep-sijauspatjojen toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Useimpien ihmisten mielestä profiloitu puoli on pehmeämpi ja tasainen puoli kovempi. Päällinen sisältää Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy kuivempana ja hygieenisempänä. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

Tempsmart: Jensen Tempsmartissa on lämpöä säätelevä kangas. Kankaan mikrokapselit varastoivat ja vapauttavat lämpöä tarpeen mukaan. Patjassa on Innergetic®-lateksiydin, joka on optimaalinen ilman ja kosteuden kuljetukseen. Bakteerit ja pölypunkit eivät pidä lateksista, jonka vuoksi sänky pysyy puhtaampana.

Optima: Jensen Optima on suunniteltu antamaan parhaan mahdollisen joustavuuden. Jensen Optiman pehmusteena on Innergetic® latex. Bakteerit ja pölypunkit eivät pidä lateksista, jonka vuoksi sänky pysyy puhtaampana. Verhoilu on Cairo, jonka pehmeys antaa fantastisen tunnun. Cairo on korkealaatuinen viskoosikuitu, jolla on parhaat lämmönsäätely- ja kosteudenpoisto-ominaisuudet. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

   

Tekniset tiedot:

Runko: FSC® Kertopuu / massiivipuu runko. Takuu 25 vuotta

Moottori: Hiljainen sähkömoottori. Takuu 5 vuotta.

Jousitus: Aloy® 2.1 -jousitusjärjestelmä. 

Verhoilu: 45% kierrätetyistä materiaaleista valmistettu kaunis verhoilu.

 

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Opal moottorisänky - Jensen
Arviosi
Jensen - Norja.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista