Carat jenkkisänky - Jensen

Jensen Carat jenkkisänky.

Carat on Jensenin Majestic malliston yksi myötäilevimmistä vuoteista. Carat sängyssä on Jensen® Original -vyöhykejärjestelmä, jossa edistyksellinen Aloy 2.1 jousisto (14cm). Jousisto myötäilee ylellisesti ja tukee vartaloa upealla tavalla. Jensen on valmistanut vuoteita Norjassa jo vuodesta 1947. Ensimmäisen vuoteen valmistuksesta alkaen Jensenin tavoitteena on ollut antaa jokaiselle Jensen vuoteen ostajalle paras mahdollinen uni. Tämä tavoite ei ole vuosien aikana muuttunut. Tilaa itsellesi ergonominen Carat vuode verkkokaupastamme. Voit myös tulla käymään, soittaa tai laittaa meille sähköpostia. Me toimitamme joka puolelle Suomea, kysy tarjous.

5 700,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Mitat

Jenkkisänkyjen mitat:

160x200cm

180x200cm

160x210cm

180x210cm

210x210cm


Tuotteen tiedot

Jensen Carat tarjoaa erittäin hyvän nukkumismukavuuden. Vuoteessa on Jensen® Original -vyöhykejärjestelmä, jossa on Jensen Aloy® 2.1 -pussijousisto (korkeus 14 cm). Jousisto on erittäin myötäilevä koko jousiston alueella. Jousistossa on hartian alueella erityisen pehmeä vyöhyke, jolloin se antaa ylävartalolle enemmän joustoa ja tilaa. Keskivartalon jämäkämpi vyöhyke taas kantaa, jolloin selkäranka pysyy mahdollisimman suorassa nukkuma-asennosta huolimatta. Voit valita kovuuden neljästä vaihtoehdosta. Voit myös kotona muuttaa patjan tuntumaa kääntämällä sen ympäri. Saat siis kaksi kovuutta samaan hintaan. Jousikasetin molemmilla puolilla on laadukkaat Cellex vaahdot ja joustokankaat, jotka myötäilevät jousistoa hämmästyttävän tarkasti. Carat jenkkisängyn alakerroksessa on myös myötäilevä pussijousitus, joka lisää sängyn ylellistä tuntumaa. Suosittelemme sänkyyn Optima petauspatjaa, joka viimeistelee sängyn huikean nukkumiskokemuksen.

Carat jenkkisänkyyn voit tilata myös säädettävän exact ristiseläntuen, tällöin tuplajousitus poistuu. Exact auttaa sinua muuttamaan patjan keskiosan kovuutta tarpeidesi mukaan. Kun vartalomme muuttuu ja tarvitsemme lisää pehmeyttä tai jämäkkyyttä, exact auttaa. Tiedämme unenlaadun vaikuttavan valtavasti päivittäiseen jaksamiseemme, siksi suosittelemmekin ostamaan laadukkaan ja huolella suunnitellun Jensen vuoteen. 

Jensen vuoteet testaa, hyväksyy ja sertifioi AEH, joka on puolueeton laboratorio Sveitsissä. Saadakseen tällaisen sertifikaatin pitää läpäistä nukkumisergonomiaan, hygieniaan, vuodeilmastoon ja kestävyyteen liittyvät testit. 

Petauspatjat

Sleep 1: Jensen Sleep I -sijauspatjassa on XS-pehmuste paksuudeltaan 5cm. Sleep-sijauspatjojen toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Päällinen sisältää Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy kuivempana ja hygieenisempänä. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

Sleep 2: Jensen Sleep II -sijauspatjassa XO-pehmuste paksuudeltaan 6,5cm. Sleep-sijauspatjojen toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Useimpien ihmisten mielestä profiloitu puoli on pehmeämpi ja tasainen puoli kovempi. Päällinen sisältää Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy kuivempana ja hygieenisempänä. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

Tempsmart: Jensen Tempsmartissa on lämpöä säätelevä kangas. Kankaan mikrokapselit varastoivat ja vapauttavat lämpöä tarpeen mukaan. Patjassa on Innergetic®-lateksiydin, joka on optimaalinen ilman ja kosteuden kuljetukseen. Bakteerit ja pölypunkit eivät pidä lateksista, jonka vuoksi sänky pysyy puhtaampana.

Optima: Jensen Optima on suunniteltu antamaan parhaan mahdollisen joustavuuden. Jensen Optiman pehmusteena on Innergetic® latex. Bakteerit ja pölypunkit eivät pidä lateksista, jonka vuoksi sänky pysyy puhtaampana. Verhoilu on Cairo, jonka pehmeys antaa fantastisen tunnun. Cairo on korkealaatuinen viskoosikuitu, jolla on parhaat lämmönsäätely- ja kosteudenpoisto-ominaisuudet. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

Tekniset tiedot: 

Runko: FSC® puurunko. Takuu 25 vuotta

Jousitus: Aloy® 2.1 -jousitusjärjestelmä (14cm). Takuu 25 vuotta

Verhoilu: 61% kierrätetyistä materiaaleista valmistettu kaunis eläväpintainen buklee tyylinen kangas.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Carat jenkkisänky - Jensen
Arviosi
Jensen Norja.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista