Jensen optima petauspatja

873,60 € Normaalihinta 1 092,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Korkeus: 10cm

Tuotteen tiedot

Norjalaisen Jensenin valmistama Optima petauspatja laadukkailla kehoa kunnioittavilla materiaaleilla. Tarkasti testattujen ja suunniteltujen toppausten ja ompeleiden ansiosta keho painuu syvemmälle patjaan ja viimeistelee näin nukkumismukavuuden uudelle tasolle. Optima petasupatjan toinen puoli on himena pehmoisempi kuin toinen, joten sen avulla pystyt helposti kotona hienosäätämään vuoteen mukavuutta. Jensen Optima petauspatjan materiaalina käytetään Innergetic® latexia joka sisältää Quallofil® Allerban® -kuitua. 

Optima petauspatja ei ole vain ylellisen mukava, vaan se myös näyttää ylelliseltä. Petauspatja on verhoilussa on käytetty Kairo viskoosia joka antaa uskomattoman pehmoisen tunteen nukkujalle. Kairo on materiaalina korkealaatuista viskoosikuitua jolla on parhaat lämmönsäätely sekä kosteudenpoisto ominaisuudet. 

Varmista levolliset yöunet tällä Jensenin valmistamalla Optima petauspatjalla. Tilaa juuri itselle sopiva koko kymmenistä eri koko vaihtoehdoista ja tilaa uusi petauspatjasi nyt meiltä kotiintoimitettuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jensen optima petauspatja
Arviosi