Carat moottorisänky - Jensen

Jensen Carat aqtive 2 moottorisänky.

Carat moottorisänky on Jensenin Majestic malliston yksi myötäilevimmistä moottorisänky vaihtoehdoista, jossa on jousituksenaan edistyksellinen Aloy 2.1 jousisto. Jousisto myötäilee pehmeästi ja tukee vartaloa uskomattomalla tavalla. Jensenin pitkä historia yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon takaavat että tuotteet ovat aina laadukkaita. Tilaa itsellesi Ylellinen Carat moottorisänky verkkokaupastamme. Voit myös tulla käymään, soittaa tai laittaa meille sähköpostia. Me toimitamme joka puolelle Suomea, kysy tarjous.

4 669,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Mitat

Moottorisänkyjen mitat:

Leveydet:80-210cm

Pituudet: 200-210cm


Tuotteen tiedot

Jensen Carat aqtive 2 moottorivuode on yksi Jensenin parhaista vuoteista. Sängyn jousistona toimii Jensen® Original -vyöhykejärjestelmä, jossa on Jensen Aloy® 2.1 -pussijousisto (korkeus 14 cm). Pussijousitus on jaettu viiteen vyöhykkeeseen. Jousituksen pehmeä hartiavyöhyke antaa joustavuutta Hartialle samalla kun ristiseläntuki kantaa keskivartaloa. Sängyn jousituksesta on pystytty tekemään samanaikaisesti ylellisen pehmeä ja kantava. Progressiivinen jousi on koko makuupinnalla miellyttävän pehmeä. Jämäköiden vyöhykkeiden kantavuus on taattu sisäkkäisillä pussijousilla. Edistyksellinen jousitus tekee nukkumisesta ergonomista ja unen laatu paranee. Jensen double systemin ansiosta Aloy jousisto on myös käännettävissä. Jousikasetin päällä olevat vaahdot vaikuttavat pinnan kovuuteen, jolloin patjan kovuutta pystytään muuttamaan vielä kotona. Patjan pinnalla oleva joustokangas takaa, että jousisto myötäilee optimaalisesti nukkujan muotoja. Aqtive 2 vuoteissa on aina kaksinkertainen pussijousitus. Suosittelemme sinua valitsemaan Carat vuoteeseen lämpöä säätelevän Tempsmart tai ylellisen pehmeän Optima petauspatjan. Petauspatjan voit tilata splitattuna, jolloin petauspatja on n.puoleenväliin asti yhtenäinen. Tiedämme unenlaadun vaikuttavan valtavasti päivittäiseen jaksamiseemme, siksi suosittelemmekin ostamaan laadukkaan ja huolella suunnitellun Jensen vuoteen. 

Moottorisängyn päätytoiminto säätää automaattisesti päätä oikeaan kulmaan kun nostat sängyn selkäosaa. Voit säätää portaattomasti molempia päätyjä. Tarvittaessa kaksi sänkyä voi synkronoida toimimaan yhdellä kaukosäätimellä. Moottorissa on muistitoiminto, jolloin pääset lempiasentoosi yhdellä napinpainalluksella. Sängyn alla yövalo. Sängyn reunalla tarviketasku, johon saat kaukosäätimen.

Caratin buklee tyylinen verhoilu ja pienet kauniit yksityiskohdat, kuten helmat ja kulmien tikkaukset luovat myös ulkoisesti näyttävän vuoteen.

Jensen vuoteet testaa, hyväksyy ja sertifioi AEH, joka on puolueeton laboratorio Sveitsissä. Saadakseen tällaisen sertifikaatin pitää läpäistä nukkumisergonomiaan, hygieniaan, vuodeilmastoon ja kestävyyteen liittyvät testit. 

Petauspatjat

Sleep 1: Jensen Sleep I -sijauspatjassa on XS-pehmuste paksuudeltaan 5cm. Sleep-sijauspatjojen toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Päällinen sisältää Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy kuivempana ja hygieenisempänä. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

Sleep 2: Jensen Sleep II -sijauspatjassa XO-pehmuste paksuudeltaan 6,5cm. Sleep-sijauspatjojen toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Useimpien ihmisten mielestä profiloitu puoli on pehmeämpi ja tasainen puoli kovempi. Päällinen sisältää Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy kuivempana ja hygieenisempänä. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

Tempsmart: Jensen Tempsmartissa on lämpöä säätelevä kangas. Kankaan mikrokapselit varastoivat ja vapauttavat lämpöä tarpeen mukaan. Patjassa on Innergetic®-lateksiydin, joka on optimaalinen ilman ja kosteuden kuljetukseen. Bakteerit ja pölypunkit eivät pidä lateksista, jonka vuoksi sänky pysyy puhtaampana.

Optima: Jensen Optima on suunniteltu antamaan parhaan mahdollisen joustavuuden. Jensen Optiman pehmusteena on Innergetic® latex. Bakteerit ja pölypunkit eivät pidä lateksista, jonka vuoksi sänky pysyy puhtaampana. Verhoilu on Cairo, jonka pehmeys antaa fantastisen tunnun. Cairo on korkealaatuinen viskoosikuitu, jolla on parhaat lämmönsäätely- ja kosteudenpoisto-ominaisuudet. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

   

Tekniset tiedot:

Runko: FSC® Kertopuu / massiivipuu runko. Takuu 25 vuotta

Moottori: Hiljainen sähkömoottori. Takuu 5 vuotta.

Jousitus: Aloy® 2.1 -jousitusjärjestelmä. Takuu 25 vuotta

Verhoilu: 61% kierrätetyistä materiaaleista valmistettu kaunis eläväpintainen buklee tyylinen kangas.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Carat moottorisänky - Jensen
Arviosi
Jensen Norja.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista