Carat runkopatja - Jensen

Jensen Carat runkopatja.

Carat on Jensenin Majestic malliston yksi myötäilevimmistä runkopatjoista, jossa on jousituksenaan edistyksellinen Aloy 2.1 jousisto. Jousisto myötäilee ylellisesti ja tukee vartaloa upealla tavalla. Jensenillä on yli 70 vuoden kokemus vuoteiden valmistamisesta. Pitkä historia yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon takaavat että tuotteet ovat aina laadukkaita. Tilaa itsellesi ergonominen Carat vuode verkkokaupastamme. Voit myös tulla käymään, soittaa tai laittaa meille sähköpostia. Me toimitamme joka puolelle Suomea, kysy tarjous.

2 397,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Mitat

Mitat:

Leveys:80-210cm

Pituus 200-210cm


Tuotteen tiedot

Jensen Carat on yksi parhaista Jensenin valmistamista sängyistä. Carat vuoteissa on Jensen® Original -vyöhykejärjestelmä, jossa on Jensen Aloy® 2.1 -pussijousisto (korkeus 14 cm). Pussijousitus on jaettu viiteen vyöhykkeeseen. Jousituksen pehmeä hartiavyöhyke antaa joustavuutta ja tilaa hartioille samalla kun ristiseläntuki kantaa keskivartaloa. Sängyn jousituksesta on pystytty tekemään samanaikaisesti ylellisen pehmeä ja kantava. Progressiivinen jousi on koko makuupinnalla miellyttävän pehmeä. Jämäköiden vyöhykkeiden kantavuus on taattu sisäkkäisillä pussijousilla. Edistyksellinen jousitus tekee nukkumisesta ergonomista ja unen laatu paranee. Caratin jousisto on myös käännettävissä, jolloin patjan kovuutta pystytään muuttamaan vielä kotona. Patjan pinnalla oleva joustokangas takaa, että jousisto myötäilee optimaalisesti nukkujan muotoja. Carat runkopatjassa on kaksinkertainen pussijousitus.

Carat runkopatjaan voit tilata myös säädettävän exact pohjan, tällöin tuplajousitus poistuu. Exact auttaa sinua muuttamaan patjan keskiosan kovuutta tarpeidesi mukaan. Kun vartalomme muuttuu ja tarvitsemme lisää pehmeyttä tai jämäkkyyttä esimerkiksi raskauden tai tapaturman vuoksi niin exact auttaa. Suosittelemme sinua valitsemaan Carat vuoteeseen lämpöä säätelevän Tempsmart tai ylellisen Optima petauspatjan. Tiedämme unenlaadun vaikuttavan valtavasti päivittäiseen jaksamiseemme, siksi suosittelemmekin ostamaan laadukkaan ja huolella suunnitellun Jensen vuoteen. 

Caratin verhoilu ja pienet kauniit yksityiskohdat, kuten helmat ja kulmien tikkaukset luovat myös ulkoisesti näyttävän vuoteen.

Jensen vuoteet testaa, hyväksyy ja sertifioi AEH, joka on puolueeton laboratorio Sveitsissä. Saadakseen tällaisen sertifikaatin pitää läpäistä nukkumisergonomiaan, hygieniaan, vuodeilmastoon ja kestävyyteen liittyvät testit. 

Petauspatjat

Sleep 1: Jensen Sleep I -sijauspatjassa on XS-pehmuste paksuudeltaan 5cm. Sleep-sijauspatjojen toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Päällinen sisältää Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy kuivempana ja hygieenisempänä. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

Sleep 2: Jensen Sleep II -sijauspatjassa XO-pehmuste paksuudeltaan 6,5cm. Sleep-sijauspatjojen toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Useimpien ihmisten mielestä profiloitu puoli on pehmeämpi ja tasainen puoli kovempi. Päällinen sisältää Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy kuivempana ja hygieenisempänä. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

Tempsmart: Jensen Tempsmartissa on lämpöä säätelevä kangas. Kankaan mikrokapselit varastoivat ja vapauttavat lämpöä tarpeen mukaan. Patjassa on Innergetic®-lateksiydin, joka on optimaalinen ilman ja kosteuden kuljetukseen. Bakteerit ja pölypunkit eivät pidä lateksista, jonka vuoksi sänky pysyy puhtaampana.

Optima: Jensen Optima on suunniteltu antamaan parhaan mahdollisen joustavuuden. Jensen Optiman pehmusteena on Innergetic® latex. Bakteerit ja pölypunkit eivät pidä lateksista, jonka vuoksi sänky pysyy puhtaampana. Verhoilu on Cairo, jonka pehmeys antaa fantastisen tunnun. Cairo on korkealaatuinen viskoosikuitu, jolla on parhaat lämmönsäätely- ja kosteudenpoisto-ominaisuudet. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

   

Tekniset tiedot:

Runko: FSC® puurunko. Takuu 25 vuotta.

Jousitus: Aloy® 2.1 -jousitusjärjestelmä (14cm). Takuu 25 vuotta.

Verhoilu: 61% kierrätetyistä materiaaleista valmistettu kaunis eläväpintainen buklee tyylinen kangas.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Carat runkopatja - Jensen
Arviosi
Jensen Norja.