Jensen Carat runkopatja

Jensenin valmistama Carat runkpatja useissa eri mitoissa.

Tästä ei enää vuode parane, tutustu, ihastu ja tilaa uusi Norjassa valmistettu Jensenin runkopatja meiltä kotiintoimitettuna.

2 397,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Mitat:

80x200cm

90x200cm

105x200cm

120x200cm

140x200cm


Tuotteen tiedot

Jensenin valmistama Carat runkopatja huippulaadukkailla materiaaleilla ja miellyttävästi kropan muotojen mukaan muotoutuvalla Aloy täysprogressiivisella pussijousituksella.

Jensen Carat runkopatjasta uskallamme jo väittää, että sänky ei tästä enää paremmaksi muutu, sillä kymmenien vuosien tuotekehitys, oikeanlaiset materiaalit sekä upea ajaton tyyli yhdessä luovat tämän runkopatjojen lippulaiva mallin. 

Jensenin suunnitteleman Aloy pussijousituksen ansiosta sängyllä maaten vuode tuntuu vakaalta etkä tunne siinä häiritsevää sivuttaisliikettä eivätkä paikat puudu nukkuessa. Carat runkopatjasta saat niin ergonomia, kuin ulkonäönkin puolesta juuri sellaisen vuoteen kuin tahdot. Carat runkosänkyihin on valittavissa useita eri kangas värejä sekä jalkavärejä ja materiaaleja. Jousistoon on myös valittavissa neljä eri jäykkyysvaihtoehtoja.

Jensenin kehittämä vyöhykejärjestelmä antaa tarvittavan tuen koko vartalolle kun lepäät ja nukut kiireisen arjen keskellä. Carat runkosängyn ristiseläntuki yhdistettynä pehmoiseen ja miellyttävään hartiavyöhykkeeseen yhdessä mahdollistavat aivan uudenlaisen nukkumiselämyksen. Laadukkaan pussijousituksen tehtävänä on siis kannatella vartaloa juuri sieltä kuin tarve on. Ihmisethän ovat eri kokoisia sekä muotoisia joten on tärkeää, että jokainen nukkuja saa tarvittavan tuen ja näin levättyä läpi yön rahallisesti ja ergonomisesti.

Nukuitpa sitten kyljellään tai seljällään niin Jensenin Carat runkopatja sopii juuri sinulle. Jousiston jäykkyyksiä löytyy 4 erilaista, pehmeä, medium, kova tai erittäin kova.

Valitse siis uuteen Jensenin valmistamaan runkopatjaan mieluisa koko, väri ja jäykkyys ja tilaa huippulaadukas runkopatja verkkokaupastamme kotiintoimitettuna tai tervetuloa myymäläämme kokemaan uuden ajan runkopatja. Petauspatja myydään erikseen.

 

Tekniset tiedot: 

Runko: Kertopuu/massiivipuu runko 25vuoden takuulla.

Jousitus: kaksikerroksinen pussijousitus jonka ansiosta nukkujan vartalo uppoaa sänkyyn miellyttävästi saaden kuitenkin ideaalin tuen koko vartalolle. Jousituksella on 25vuoden takuu.

Verhoilu: Laadukas ja piukkapunoksinen Joutsenmerkillä merkattu verhoilukangas useissa eri väreissä.

Takuu: 5-vuoden täystakuu sekä 25-vuoden runko-, sekä jousitakuu.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jensen Carat runkopatja
Arviosi
Jensen Norja.