Opal joustinpatja - Jensen

Jensen Opal joustinpatja.

Opal on Jensenin Majestic malliston edullisin joustinpatja vaihtoehto, jossa on jousituksenaan edistyksellinen Aloy 2.1 jousisto. Jousisto myötäilee ylellisesti ja tukee vartaloa upealla tavalla. Jensenillä on yli 70 vuoden kokemus vuoteiden valmistamisesta. Pitkä historia yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon takaavat että tuotteet ovat aina laadukkaita. Tilaa itsellesi ergonominen Opal vuode verkkokaupastamme. Voit myös tulla käymään, soittaa tai laittaa meille sähköpostia. Me toimitamme joka puolelle Suomea, kysy tarjous.

1 498,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Mitat

Joustipatjojen mitat:

80x200cm

80x10cm

90x200cm

90x210cm

105x200cm

105x210cm

120x200cm

120x210cm

140x200cm

160x200cm

160x210cm

180x200cm

180x210cm


Tuotteen tiedot

Jensen Opal vuode tuo palan luxusta kotiisi. Patjan jousistona toimii Aloy® 2.1 -jousitusjärjestelmä, joka tukee ja myötäilee vartaloa. Pussijousitus on jaettu viiteen vyöhykkeeseen. Jousituksen pehmeä hartiavyöhyke antaa joustavuutta samalla kun ristiseläntuki kantaa keskivartaloa. Patjan jousituksesta on pystytty tekemään samanaikaisesti ylellisen pehmeä ja kantava. Progressiivinen jousi on koko makuupinnalla miellyttävän pehmeä. Jämäköiden vyöhykkeiden kantavuus on taattu sisäkkäisillä pussijousilla. Edistyksellinen jousitus tekee nukkumisesta ergonomista ja unen laatu paranee. Opal jousisto on myös käännettävissä, jolloin patjan kovuutta pystytään muuttamaan vielä kotona. Patjan pinnalla oleva joustokangas takaa, että jousisto myötäilee optimaalisesti nukkujan muotoja. Suosittelemme sinua valitsemaan Opal vuoteeseen Tempsmart tai Optima petauspatjan. Tiedämme unenlaadun vaikuttavan valtavasti päivittäiseen jaksamiseemme, siksi suosittelemmekin ostamaan laadukkaan ja huolella suunnitellun Jensen vuoteen. 

Jensen vuoteet testaa, hyväksyy ja sertifioi AEH, joka on puolueeton laboratorio Sveitsissä. Saadakseen tällaisen sertifikaatin pitää läpäistä nukkumisergonomiaan, hygieniaan, vuodeilmastoon ja kestävyyteen liittyvät testit. 

Petauspatjat

Sleep 1: Jensen Sleep I -sijauspatjassa on XS-pehmuste paksuudeltaan 5cm. Sleep-sijauspatjojen toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Päällinen sisältää Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy kuivempana ja hygieenisempänä. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

Sleep 2: Jensen Sleep II -sijauspatjassa XO-pehmuste paksuudeltaan 6,5cm. Sleep-sijauspatjojen toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Useimpien ihmisten mielestä profiloitu puoli on pehmeämpi ja tasainen puoli kovempi. Päällinen sisältää Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy kuivempana ja hygieenisempänä. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

Tempsmart: Jensen Tempsmartissa on lämpöä säätelevä kangas. Kankaan mikrokapselit varastoivat ja vapauttavat lämpöä tarpeen mukaan. Patjassa on Innergetic®-lateksiydin, joka on optimaalinen ilman ja kosteuden kuljetukseen. Bakteerit ja pölypunkit eivät pidä lateksista, jonka vuoksi sänky pysyy puhtaampana.

Optima: Jensen Optima on suunniteltu antamaan parhaan mahdollisen joustavuuden. Jensen Optiman pehmusteena on Innergetic® latex. Bakteerit ja pölypunkit eivät pidä lateksista, jonka vuoksi sänky pysyy puhtaampana. Verhoilu on Cairo, jonka pehmeys antaa fantastisen tunnun. Cairo on korkealaatuinen viskoosikuitu, jolla on parhaat lämmönsäätely- ja kosteudenpoisto-ominaisuudet. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

   

Tekniset tiedot:

Jousitus: Aloy® 2.1 -jousitusjärjestelmä. Takuu 25 vuotta. 

Verhoilu: 45% kierrätetyistä materiaaleista valmistettu kaunis verhoilu.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Opal joustinpatja - Jensen
Arviosi
Jensen Norja.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista