Carat joustinpatja - Jensen

Jensen Carat joustinpatja on huippulaadukas tuote.

Jensenin Norjassa valmistama todella laadukas joustinpatja. Carat joustinpatja on oikea ratkaisu silloin kun haluat perinteisen sängyn ja hyvät unet. Jensenillä on yli 70 vuoden kokemus vuoteiden valmistamisesta. Pitkä historia yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon takaavat että tuotteet ovat aina laadukkaita. Tilaa itsellesi ergonominen Carat vuode verkkokaupastamme. Voit myös tulla käymään, soittaa tai laittaa meille sähköpostia. Me toimitamme joka puolelle Suomea, kysy tarjous.

1 956,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Mitat

Joustinpatjojen mitat:

Leveys: 80-210cm

Pituus: 200-210cm


Tuotteen tiedot

Carat on yksi parhaista Jensenin valmistamista vuoteista. Carat vuoteissa on Jensen® Original -vyöhykejärjestelmä, jossa on Jensen Aloy® 2.1 -pussijousisto (korkeus 14 cm). Pussijousitus on jaettu viiteen vyöhykkeeseen. Jousituksen pehmeä hartiavyöhyke antaa joustavuutta samalla kun ristiseläntuki kantaa keskivartaloa. Patjan jousituksesta on pystytty tekemään samanaikaisesti ylellisen pehmeä ja kantava. Progressiivinen jousi on koko makuupinnalla miellyttävän pehmeä. Jämäköiden vyöhykkeiden kantavuus on taattu sisäkkäisillä pussijousilla. Edistyksellinen jousitus tekee nukkumisesta ergonomista ja unen laatu paranee. Jensen double systemin ansiosta Aloy jousisto on myös käännettävissä. Jousikasetin päällä olevat vaahdot vaikuttavat pinnan kovuuteen, jolloin patjan kovuutta pystytään muuttamaan vielä kotona. Patjan pinnalla oleva joustokangas takaa, että jousisto myötäilee optimaalisesti nukkujan muotoja. Suosittelemme sinua valitsemaan Carat vuoteeseen ylellisen pehmeän ja todella hengittävän Optima petauspatjan. Tiedämme unenlaadun vaikuttavan valtavasti päivittäiseen jaksamiseemme, siksi suosittelemmekin ostamaan laadukkaan ja huolella suunnitellun Jensen vuoteen. 

Jensen vuoteet testaa, hyväksyy ja sertifioi AEH, joka on puolueeton laboratorio Sveitsissä. Saadakseen tällaisen sertifikaatin pitää läpäistä nukkumisergonomiaan, hygieniaan, vuodeilmastoon ja kestävyyteen liittyvät testit. 

Petauspatjat

Sleep 1: Jensen Sleep I -sijauspatjassa on XS-pehmuste paksuudeltaan 5cm. Sleep-sijauspatjojen toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Päällinen sisältää Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy kuivempana ja hygieenisempänä. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

Sleep 2: Jensen Sleep II -sijauspatjassa XO-pehmuste paksuudeltaan 6,5cm. Sleep-sijauspatjojen toinen puoli on tasainen ja toinen profiloitu. Useimpien ihmisten mielestä profiloitu puoli on pehmeämpi ja tasainen puoli kovempi. Päällinen sisältää Lyocell-kuituja ja Sensity™-teknologiaa, minkä ansiosta vuode pysyy kuivempana ja hygieenisempänä. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

Tempsmart: Jensen Tempsmartissa on lämpöä säätelevä kangas. Kankaan mikrokapselit varastoivat ja vapauttavat lämpöä tarpeen mukaan. Patjassa on Innergetic®-lateksiydin, joka on optimaalinen ilman ja kosteuden kuljetukseen. Bakteerit ja pölypunkit eivät pidä lateksista, jonka vuoksi sänky pysyy puhtaampana.

Optima: Jensen Optima on suunniteltu antamaan parhaan mahdollisen joustavuuden. Jensen Optiman pehmusteena on Innergetic® latex. Bakteerit ja pölypunkit eivät pidä lateksista, jonka vuoksi sänky pysyy puhtaampana. Verhoilu on Cairo, jonka pehmeys antaa fantastisen tunnun. Cairo on korkealaatuinen viskoosikuitu, jolla on parhaat lämmönsäätely- ja kosteudenpoisto-ominaisuudet. Sijauspatjojen päälliset voi pestä 60 °C:ssa.

   

Tekniset tiedot:

Jousitus: Aloy® 2.1 -jousitusjärjestelmä (14cm). Takuu 25 vuotta. 

Verhoilu: 61% kierrätetyistä materiaaleista valmistettu kaunis eläväpintainen buklee tyylinen kangas.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Carat joustinpatja - Jensen
Arviosi
Jensen Norja.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista