Anton senkki 4.3 jaloilla

Hiipakan tehtaiden valmistama 200cm moderni Anton senkki.

Anton senkissä on upea tyyli ja laadukkaat materiaalit. Senkissä on suuret säilytystilat. Anton runko on aina valkoinen. Valitse itsellesi sopiva kansiväri ja tilaa kotiisi suomalainen laatukaluste.

1 303,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 200cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 81cm

Tuotteen tiedot

Tyylikäs ja moderni Anton senkki kolmella laatikolla ja kahdella maitolasiovella on upea tuote ja siinä säilytät suuren määrän tavaraa. Maitolasien takana säilytät tyylikkäästi näkyvissä koriste-esineet tai medialaitteet niin, ettei ne näy liikaa niinkuin kirkkaan lasin lävitse. Ovissa sekä laatikoissa on laadukkaat push-open mekanismit niin, että ne sulkeutuvat ja aukeavat pehmoisesti pelkästään kevyesti painamalla. Tilaa oma valmiiksi kasattu Anton senkkisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Runko valmistetaan tukevasta MFC-kalustelevystä, jalat valkoiseksi maalatusta massiivipuusta ja ovien sekä laatikoiden etusarjat valkoiseksi maalatusta MDF-levystä/lasista.

Tuotteen kasaus: Anton senkki toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna, kotona tulee ainoastaan kiinnittää jalat pohjaan kiinni ruuveilla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton senkki 4.3 jaloilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista