Anton senkki 4.2 jaloilla

Leveä 200cm Anton senkki valmistetaan Suomessa Hiipakan tehtailla.

Moderni ja ajaton Anton senkki lasiovilla ja suurilla laatikoilla. Anton runko on aina valkoinen. Valitse itsellesi sopiva kansiväri ja tilaa omasi jo tänään.

1 303,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 200cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 81cm

Tuotteen tiedot

Modernissa Anton senkissä on suuri säilytystila niin lasikaappien takana kuin tukevissa laatikoissakin. Lasiovien takana on kaksi tukevaa puuhyllyä joilla säilytät niin koriste-esineet kuin tyylikkäät astiastotkin ja laatikoissa voit säilyttää tavarat joita ei kaikkien tarvitse nähdä. Laatikot sekä ovet toimivat todella mukavasti push-open mekanismeilla joten ne sulkeutuvat ja aukeavat pehmeästi kevyesti painamalla. Vetimettömyyden ansiosta senkin muotoilu on saatu pysymään yksinkertaisena. Tilaa oma valmiiksi kasattu lasiovellinen senkkisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Runko valmistetaan tukevasti MFC-kalustelevystä, jalat valkoiseksi maalatusta massiivipuusta ja laatikoiden sekä ovien etusarjat valkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Anton senkki toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan jalat tulee kiinnittää paikalleen helposti ruuveilla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton senkki 4.2 jaloilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista