Anton senkki 3.1 jaloilla

Anton senkki Skandinaavisen tyylikkäällä muotoilulla.

Anton senkki on upea tuote niin muotoilultaan kuin materiaaleiltaan. Senkissä on korkeat valkoiseksi maalatut puujalat, joten sen alta pääset helposti imuroimaan ja siivoamaan. Valitse itsellesi sopiva kansiväri ja tilaa kotiisi kaunis senkki.

1 028,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 150cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 81cm

Tuotteen tiedot

Suomessa valmistettu Anton senkki on upea tuote niin yksinkertaiselta muotoilultaan kuin laadukkailta materiaaleiltaan. Anton senkistä löytyy suuri määrä säilytystilaa kahden puuovikaapin ja kolmen laatikon ansiosta. Ovien takan on kaksi kappaletta tukevia puuhyllyjä. Senkissä ei ole lainkaan vetimiä, vaan ovet sekä laatikot aukeavat ja sulkeutuvat helposti push-open mekanismilla kevyesti painamalla. Laatikoiden pohjat on on tuettu niin, että siellä säilytät isommankin määrän tavaraa turvallisesti. Tilaa uusi valmiiksi kasattu senkkisi mieluisalla värityksellä verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Anton senkin runko sekä kansi valmistetaan tukevasti MFC-kalustelevystä, jalat valkoiseksi maalatusta massiivipuusta ja ovet sekä laatikoiden etulevyt valkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Anton senkki toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan jalat tulee kiinnittää kotona helposti paikalleen.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton senkki 3.1 jaloilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista