Anton lipasto 1.1 jaloilla

Tyylikäs valkoinen lipasto Push-open laatikoilla.

Anton lipasto valmistetaan Suomessa Hiipakan tehtailla laadukkaista ja ajattomista materiaaleista. Anton lipaston muotoilu on moderni ja suoraviivainen. Anton runko on aina valkoinen. Valitse itsellesi sopiva kansiväri ja tilaa kotiisi suomalainen laatutuote.

562,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 50cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 73cm

Tuotteen tiedot

Suomessa valmistettu Anton lipasto jaloilla on moderni ja tyylikäs säilytykaluste. Lipaston korkeat jalat tuo sille sopivasti keveyttä ja niiden ansiosta lipaston alta on helppo siivota ja imuroida. Laatikoissa ei ole vetimiä, vaan laatikoiden etulevyt ovat kliinit ja siisti. Laatikoissa on Push-open mekanismi jonka avulla laatikot aukeavat ja sulkeutuvat pehmeästi ja helposti vain painamalla. Anton lipasto toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna. Yhdistele muiden Anton sarjan laatikostojen, tv-tasojen ja vitriinien kanssa ja rakenna mieleisesi kokonaisuus kotisi olohuoneeseen.

Tekniset tiedot:

Runko materiaali: Lipaston runko ja kansi on tukevaa MFC-kalustelevyä ja laatikoiden etulevyt valkoiseksi maalattu MDF-levyä.

Tuotteen kasaus: Lipasto toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan jalat tulee kiinnittää pohjaan ruuveilla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton lipasto 1.1 jaloilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.