Anton senkki 4.2 sokkelilla

Leveä senkki lasiovilla ja kolmella laatikolla.

Anton 200cm senkki jossa reunoilla on lasiovet on upea ja valoisa tuote, tästä senkistä ei säilytystilaa puutu. Yhdistele muiden Anton sarjan kalusteiden kanssa ja rakenna mieleisesi kokonaisuus.

926,25 € Normaalihinta 1 235,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 200cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 73cm

Tuotteen tiedot

Modernissa Anton senkissä on suuri säilytystila niin lasikaappien takana kuin tukevissa laatikoissakin. Lasiovien takana on kaksi tukevaa puuhyllyä joilla säilytät niin koriste-esineet kuin tyylikkäät astiastotkin ja laatikoissa voit säilyttää tavarat joita ei kaikkien tarvitse nähdä. Laatikot sekä ovet toimivat todella mukavasti Push-open mekanismeilla joten ne sulkeutuvat ja aukeavat pehmeästi kevyesti painamalla. Vetimettömyyden ansiosta senkin muotoilu on saatu pysymään hillittynä ja puhtaana. Tilaa oma valmiiksi kasattu lasiovellinen senkkisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Runko, sokkeli sekä kansi valmistetaan tukevasti MFC-kalustelevystä ja laatikoiden sekä ovien etusarjat valkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Anton senkki toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan sokkeli tulee kiinnittää paikalleen helposti neljällä ruuvilla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton senkki 4.2 sokkelilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista