Anton senkki 3.3 sokkelilla

Moderni kotimainen senkki maitolasiovilla.

Upea ja moderni Anton senkki kolmella tilavalla laatikolla ja kahdella maitolasiovi kaapilla on tyylikäs ja laadukas tuote. Anton runko on aina valkoinen. Valitse itsellesi sopiva kansiväri ja tilaa kotiisi uusi senkki.

1 126,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 150cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 73cm

Tuotteen tiedot

Anton senkki maitolasiovilla ja kolmella suurella laatikolla on tyylikäs ja moderni kokonaisuus josta löytyy suuri säilytystila. Maitolasiovilla luot kotiin uniikkia tyyliä, ja niiden takana säilytät upeasti niin koriste-esineitä kuin kodinelektroniikkaakin, sillä maitolasioven lävitse pystyt kaukosäätimellä säätämää niitä ongelmitta. Maitolasiovien takana on kaksi tukevaa puuhyllyä. Laatikoissa on tukeva pohjalevy joka kestää suurempaakin painoa. Anton senkin muotokieli on saatu pidettyä hillityn tyylikkäänä, sillä siinä ei ole vetimiä laadukkaiden push-open mekanismien ansiosta. Ovet sekä laatikot aukevat ja sulkeutuvat pehmeästi painamalla. Tilaa valmiiksi kasattu Anton senkki kotiintoimitettuna ja yhdistele muiden sarjan kalusteiden kanssa.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Runko, sokkeli ja kansi valmistetaan tukevasti MFC-kalustelevystä ja laatikoiden sekä ovien etulevyt mattavalkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Anton senkki toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan sokkeli tulee kiinnittää kotona helposti pohjaan kiinni neljällä ruuvilla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton senkki 3.3 sokkelilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista