Anton senkki 4.1 sokkelilla

Rating:
100% of 100

Suuri Suomessa valmistettu senkki jossa iso säilytystila.

Anton 200cm senkki on upea säilytyskaluste niin muotoilultaan kuin säilytystiloiltaan. Yhdistele muiden Anton sarjan kalusteiden kanssa ja rakenna upea ja moderni kokonaisuus kotiisi. Anton runko on aina valkoinen. Valitse itsellesi sopiva kansiväri ja tilaa kotiisi suomalainen senkki.

1 066,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 200cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 73cm

Tuotteen tiedot

Leveässä 200cm Anton senkissä on suuri säilytystila isompaankin tarpeeseen. Reunoissa olevien puuovien takana on kaksi tukevaa puuhyllyä ja keskellä 3 suurta laatikkoa tukevalla pohjalla. Senkin muotoilu on moderni ja ajaton. Senkissä ei ole lainkaan vetimiä, vaan laatikot sekä ovet aukeavat ja sulkeutuvat pehmeästi push-open mekanismilla. Push-open mekanismin ansiosta senkin etureuna on puhdas ja kevyt ilman vetimiä. Tilaa valmiiksi kasattu iso Anton senkki verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Runko, sokkeli ja valmistetaan tukevasti MFC-kalustelevystä ja ovien sekä laatikoiden etulevyt valkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Senkki toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan sokkeli tulee itse kiinnittää paikalleen helposti neljällä ruuvilla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton senkki 4.1 sokkelilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista