Anton senkki 4.1 jaloilla

Hiipakan tehtaiden valmistama 200cm Anton senkki on moderni ja upea tuote.

Anton senkin muotokieli on moderni ja suoraviivainen ja siksi se on omiaan modernissa kodissa. Vetimettömien etusarjojen ansiosta senkin tyyli on saatu pysymään puhtaana ja linjakkaana. Anton runko on aina valkoinen. Valitse itsellesi sopiva kansiväri ja tilaa omasi.

1 134,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 200cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 81cm

Tuotteen tiedot

Leveässä 200cm Anton senkissä on suuri säilytystila isompaankin tarpeeseen. Reunoissa olevien puuovien takana on kaksi tukevaa puuhyllyä ja keskellä 3 suurta laatikkoa tukevalla pohjalla. Senkin muotoilu on moderni ja ajaton. Senkissä ei ole lainkaan vetimiä, vaan laatikot sekä ovet aukeavat ja sulkeutuvat pehmeästi Push-open mekanismilla. Push-open mekanismin ansiosta senkin etureuna on puhdas ja kevyt ilman vetimiä. Tilaa valmiiksi kasattu iso Anton senkki verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Runko valmistetaan tukevasti MFC-kalustelevystä, jalat valkoiseksi maalattua massiivipuuta ja ovien sekä laatikoiden etulevyt valkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Senkki toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan jalat tulee itse kiinnittää paikalleen helposti ruuveilla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton senkki 4.1 jaloilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista