Anton senkki 3.3 jaloilla

Anton 150cm senkki modernilla muotoilulla.

Anton senkki on laadukas ja moderni tuote. Senkissä on laadukas ja hienosti toimiva push-open mekanismi, jonka ansiosta siinä ei ole vetimiä. Anton runko on aina valkoinen. Valitse itsellesi sopiva kansiväri ja tilaa kotiisi suomalainen senkki.

1 126,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 150cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 81cm

Tuotteen tiedot

Anton senkki maitolasiovilla ja kolmella suurella laatikolla on tyylikäs ja moderni kokonaisuus josta löytyy suuri säilytystila. Maitolasiovilla luot kotiin uniikkia tyyliä, ja niiden takana säilytät upeasti niin koriste-esineitä kuin kodinelektroniikkaakin, sillä maitolasioven lävitse pystyt kaukosäätimellä säätämää niitä ongelmitta. Maitolasiovien takana on kaksi tukevaa puuhyllyä. Laatikoissa on tukeva pohjalevy joka kestää suurempaakin painoa. Anton senkin muotokieli on saatu pidettyä hillityn tyylikkäänä, sillä siinä ei ole vetimiä laadukkaiden push-open mekanismien ansiosta. Ovet sekä laatikot aukevat ja sulkeutuvat pehmeästi painamalla. Tilaa valmiiksi kasattu Anton senkki kotiintoimitettuna ja yhdistele muiden sarjan kalusteiden kanssa.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Runko valmistetaan tukevasta MFC-kalustelevystä ja laatikoiden sekä ovien etulevyt mattavalkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Anton senkki toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan jalat tulee kiinnittää kotona helposti pohjaan kiinni.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton senkki 3.3 jaloilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista