Tuohi sohva 2-ist

Suomessa valmistettu 2-istuttava Tuohi sohva keveän skandinaavisella muotoilulla.

Tuohi 2-istuttava sohva valmistetaan huippulaadukkaista materiaaleista Finsoffien tehtailla keravalla. Tilaa upea Tuohi sohva haluamallasi värillä verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

1 426,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 136cm
Syvyys: 86cm
Korkeus: 80cm
Istuinkorkeus: 45cm
Istuinsyvyys: 52cm
Käsinojan paksuus: 8cm

Tuotteen tiedot

Tuohi 2-istuttava sohva valmistetaan Suomessa Finsoffien tehtailla laadukkaista ja pitkäikäisistä materiaaleista. Tukeva massiivipuurunko ja painumattomat muotoonvaletut istuintyynyt yhdessä takaavat, että sohvasta on iloa vuosiksi eteenpäin. Tuohi sohvan muotoilussa on otettu huomioon niin ulkonäkö, mutta myös mukavuus ja molemmissa on onnistuttu erinomaisesti, sillä sohvassa istut tukevasti ja ryhdikkäästi, mutta myös nautit rauhallisen hetken hieman pitkällään. Kapeat käsinojat ja korkeat sirot jalat antavat sohvalle keveän Skandinaavisen ilmeen. Sohvan istuin, sekä selkätyynyt ovat ympäriverhoillut ja pestävät, joten niitä voit käännellä, pestä ja käyttää molemmin päin. Yhdistele muiden Tuohi sarjan sohvien ja nojatuolien kanssa ja rakenna unelmiesi sohvakokonaisuus olohuoneeseesi.

Tekniset tiedot:

Runko: Massiivipuu / Koivuvaneri, rungolla on 20 vuoden takuu.

Jouset: Jousituksena sohvassa käytetään tukevaa NoSag-teräsjousta.

Pehmusteet: Istuintyynyssä muotoonvalettu Sandellan kylmävaahtotyyny ja selkänojassa miellyttävää ekologista EcoSoft-vanua.

Verhoilu: Laadukas Das verhoilukangas piukkaan punotulla kudoksella. Istuin ja selkätyynyt irroitettavat ja pestävät 40asteen vesipesussa. (50%PP, 31%PES, 19%CO, 36.000 martindale )

Jalka: 18cm korkea petsattu koivujalka.

Takuu: 20 vuoden jousi- ja runkotakuu sekä istuinpehmusteella 10 vuoden kimmoisuustakuu.

Tuotteen kasaus: Toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tuohi sohva 2-ist
Arviosi
Das verhoilukangas on tehtaalla suojattu teflon suoja-aineella, mutta käsittely olisi suositeltavaa uusia noin kahden vuoden välein, riippuen hieman käytöstä. Piukkapunoksinen kangas on helposti puhdistettavissa pyyhkimällä, mutta istuin sekä selkätyynyt ovat myös irroitettavia ja voit pestä ne pesukoneessa 40asteessa.
Finsoffat Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista