Kaarna sohva 3-istuttava, Das - Finsoffat

Upea 3-istuttava sohva olohuoneeseen keveällä muotoilulla.

Kaarna sohva valmistetaan Suomessa Finsoffien tehtailla todella laadukkaista materiaaleista, Kaarna sohvan laadukkaiden materiaalien ansiosta sohvasta on varmasti iloa vuosiksi eteenpäin. Finsoffat myöntää kotimaisen laadun takeeksi Kaarna sohvalle 20 vuoden runko- ja jousitakuun. Tilaa omasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

2 050,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Mitat

Leveys: 210cm
Syvyys: 86cm
Korkeus: 80cm
Istuinkorkeus: 45cm
Käsinojan paksuus: 15cm

Tuotteen tiedot

Finsoffien valmistama Kaarna sohva on muotoilultaan todella keveä ja skandinaavinen. Kevyesti sivuille kaartuvat käsinojat ja korkeat pyöreät jalat yhdessä luovat upeaa ja uniikkia tyyliä sohvalle. Kaarna sohvassa istut tukevasti, mutta kuitenkin mukavasti pidempäänkin Laadukkaiden tyynyjen ansiosta. Sohvan istuintyynyissä on Sandellan muotoonvaletut kylmävaahtotyynyt joille myönnämme 10-vuoden kimmoisuustakuun. Sohvan selkä ja istuintyynyt ovat ympäriverhoillut. Tyynyjen kankaat ovat irroitettavia ja konepestäviä. Valitse mieluisa väri Suomessa valmistettuun Kaarna sohvaan ja tilaa se kotiintoimitettuna verkkokaupastamme. Sohvaan on myymälästämme saatavissa valtava määrä myös muita kankaita. Soita tai tule käymään niin autamme mielellämme ja pyrimme löytämään sinulle parhaan vaihtoehdon.

Tekniset tiedot:

Runko: Massiivipuu/koivuvaneri

Jousitus: No-zag teräsjousi

Pehmusteet: Istuintyynyissä pitkäikäiset Sandellan muotoonvaletut kylmävaahto tyynyt joilla 10 vuoden kimmoisuustakuu ja selkänojassa mukavaa Eco-soft vanua.

Verhoilu: Piukkapunoksinen ja helposti puhdistettava Das verhoilukangas. Kangas on pestävissä 40asteessa vesipesulla.  (50% PP, 31% PES, 19% CO, 36 000 Martindale )

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kaarna sohva 3-istuttava, Das - Finsoffat
Arviosi
Sohvan verhoilu on pestävissä 40asteen vesipesulla. Pienet tahrat voit helposti puhdistaa myös verholipesuaineella tai pelkällä kostealla rätillä.
Finsoffat Suomi.