Kaarna nojatuoli

Upea Suomessa valmistettu nojatuoli olohuoneeseen keveällä muotoilulla.

Kaarna nojatuolin muotoilu on tyylikäs ja keveä, sivuille kaartuvat sirot käsinojat viimeistelevät ja antavat nojatuolille upean uniikin muotoilun. Yhdistele Kaarna sohvien kanssa tai tilaa erilliseksi nojatuoliksi. 

1 107,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 90cm
Syvyys: 86cm
Korkeus: 82cm
Istuinkorkeus: 44cm
Istuinsyvyys: 50cm
Käsinojan paksuus: 15cm

Tuotteen tiedot

Tyylikkäässä Suomessa valmistetussa Kaarna nojatuolissa istut mukavasti pitkään ilman paikkojen puutumista. Tuolin muotoilu on todella siro ja skandinaavinen joten se on helppo sijoittaa yksittäiseksi nojatuoliksi olohuoneeseen tai aulaan tai osaksi suurempaa olohuoneen kalustustusta. Muotoonvaletun kylmävaahto istuinpehmusteen ansiosta tuoli pitää muotonsa vuosienkin käytön jälkeen, tästä takeena istuintyynyllä on 10vuoden painumattomuustakuu. Tilaa upea Suomalainen nojatuoli kotia kaunistamaan haluamallasi värillä verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Massiivipuu/koivuvaneri

Jousitus: No-zag teräsjousi

Pehmusteet: Istuintyynyissä pitkäikäiset Sandellan muotoonvaletut kylmävaahto tyynyt joilla 10 vuoden takuu ja selkänojassa mukavaa Eco-soft vanua.

Verhoilu: Piukkapunoksinen ja helposti puhdistettava Das verhoilukangas. Kangas on pestävissä 40asteessa vesipesulla. (50% PP, 31% PES, 19% CO, 36 000 Martindale )

Takuu: Istuintyynyllä 10 vuoden kimmoisuustakuu ja rungolla, sekä jousistolla 20 vuoden takuu

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kaarna nojatuoli
Arviosi
Nojatuolin verhoilu on pestävissä 40asteen vesipesulla. Kangas on tehtaalla jo teflon suojattu, mutta kotona voit vielä suojata nojatuolisi uudestaan, näin kankaan punos ei ime likaa punoksiin vaan lika jää kankaan pinnalle helposti puhdistettavaksi.
Finsoffat Kerava.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista