Anton vitriini 7.4 sokkelilla

Moderni Anton vitriini maitolasiovella.

Upea Suomessa valmistettu kapea moderni vitriini maitolasiovella ja lasihyllyillä. Yhdistele muiden Anton sarjan tuotteiden kanssa ja rakenna koko kodin kalustus samasta sarjasta. Anton runko on aina valkoinen. Valitse kansiväri ja tilaa vitriini kotiisi.

910,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Vitriinin mitat:

Leveys: 50cm

Korkeus: 185cm

Syvyys: 49cm

Vitriinin sisämitat:

Leveys: 46,5cm

Hyllyväli: 23-33cm (Riippuen hyllyn asetetusta korkeudesta)

Syvyys: 49cm


Tuotteen tiedot

Tyylikäs kapea moderni Anton maitolasiovi vitriini säädettävillä lasihyllyillä on upea tuote niin muotoilultaan kuin materiaaleiltaan. Vitriinin lasihyllyillä säilytät upeasti koriste-esineitä, ja valokuvia tai mitä vain muuta kaunista ja maitolasien takana ne näyttävät upeilta. Vitriinin ala-osassa on kaksi tukevaa laatikkoa joissa säilytät tavarat joiden ei tarvitse olla näytillä. Laatikot sekä ovi toimii laadukkaalla push-open mekanismilla, joten ne sulkeutuvat ja aukeavat vaivattomasti kevyesti painamalla. Tilaa oma valmiiksi kasattu vitriinisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot: 

Materiaalit: Vitriinin runko valmistetaan tukevasta MFC-kalustelevystä ja oven karmit sekä laatikoiden etulevyt valkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Vitriini toimitetaan valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan sokkeli tulee itse kiinnittää kotona paikalleen ruuvein.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton vitriini 7.4 sokkelilla
Arviosi
Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista