Anton senkki 3.2 sokkelilla

Moderni ja laadukas Anton senkki lasiovilla.

Anton senkki lasiovilla ja korkeilla jaloilla on moderni tuote. Siinä on suuri säilytystila kaikille kodin tavaroille. Yhdistele muiden Anton sarjan kalusteiden kanssa ja rakenna mieleisesi kokonaisuus.

668,00 € Normaali hinta 835,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Tilaustuote toimitusaika 2-4 viikkoa
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 150cm
Syvyys: 49cm
Korkeus: 73cm

Tuotteen tiedot

150cm Anton senkki lasiovilla on tyylikäs ja moderni Suomessa valmistettu tuote. Senkin keskellä on 3kpl korkeita laatikoita suurella säilytystilalla ja reunoilla lasiovet joiden takana 2kpl tukevia puuhyllyjä. Lasikaapeissa säilytät kauniita koriste-esineitä tai tyylikkäitä astiota ja laatikossa pidät piilossa mitä vain. Ovissa sekä laatikoissa on laadukas Push-open mekanismi jonka avulla saat avattua ja suljettua ne helposti vain kevyesti painamalla. Push-open mekanismin ansiosta senkin muotokieli pysyy kliininä ja siistinä ilman vetimiä.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Senkin runko ja kansi on tukevaa MFC-kalustelevyä, jalat valkoiseksi maalattua massiivipuuta ja ovien, sekä laatikoiden etulevyt valkoiseksi maalattua MDF-levyä.

Tuotteen kasaus: Senkki toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan sokkeli tulee kiinnittää paikalleen helposti neljällä ruuvilla.

Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista