Anton vitriini 7.3 jaloilla

Hiipakan tehtaiden valmistama moderni kapea Anton vitriini.

Modernissa Anton vitriinissä pidät koriste-esineet ja muut kauniit yksityskohdat näkyvissä. Tilaa valmiiksi kasattu vitriini verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

754,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Tilaustuote toimitusaika 2-4 viikkoa
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Vitriinin mitat:

Leveys: 50cm

Korkeus: 185cm

Syvyys: 49cm

Vitriinin sisämitat:

Leveys: 46,5cm

Hyllyväli: 23-33cm (Riippuen hyllyn asetetusta korkeudesta)

Syvyys: 49cm


Tuotteen tiedot

Tyylikäs kapea moderni Anton vitriini säädettävillä lasihyllyillä on upea tuote niin muotoilultaan kuin materiaaleiltaan. Vitriinin lasihyllyillä säilytät upeasti koriste-esineitä, ja valokuvia tai mitä vain muuta kaunista. Vitriinin ala-osassa on kaksi tukevaa laatikkoa joissa säilytät tavarat joiden ei tarvitse olla näytillä. Korkeiden puujalkojen ansiosta pääset siivoamaan ja imuroimaan helposti vitriinin alta. Laatikot sekä ovi toimii laadukkaalla Push-open mekanismilla, joten ne sulkeutuvat ja aukeavat vaivattomasti kevyesti painamalla. Tilaa oma valmiiksi kasattu vitriinisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot: 

Materiaalit: Vitriinin runko ja kansi valmistetaan tukevasta MFC-kalustelevystä, jalat valkoiseski maalatusta massiivipuusta ja oven karmit sekä laatikoiden etulevyt valkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Vitriini toimitetaan valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan sokkeli tulee itse kiinnittää kotona paikalleen ruuvein.

Hiipakka Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista