Kaarna nojatuoli, Das - Finsoffat

Upea Suomessa valmistettu nojatuoli olohuoneeseen keveällä muotoilulla.

Kaarna nojatuolin muotoilu on tyylikäs ja keveä, sivuille kaartuvat sirot käsinojat viimeistelevät ja antavat nojatuolille upean uniikin muotoilun. Yhdistele Kaarna sohvien kanssa tai tilaa erilliseksi nojatuoliksi. 

1 229,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Mitat

Leveys: 90cm
Syvyys: 86cm
Korkeus: 82cm
Istuinkorkeus: 44cm
Istuinsyvyys: 50cm
Käsinojan paksuus: 15cm

Tuotteen tiedot

Tyylikkäässä Suomessa valmistetussa Kaarna nojatuolissa istut mukavasti pitkään ilman paikkojen puutumista. Tuolin muotoilu on todella siro ja skandinaavinen. Kaarna nojatuoli on osa Kaarna tuoteperhettä. Laadukkaan istuinpehmusteen ansiosta tuoli pitää muotonsa vuosienkin käytön jälkeen.Laadun takeeksi myönnämme istuintyynylle 10vuoden kimmoisuustakuun. Tilaa upea Suomalainen nojatuoli kotia kaunistamaan haluamallasi värillä verkkokaupastamme kotiintoimitettuna. Tuoliin on myymälästämme saatavissa valtava määrä myös muita kankaita. Soita tai tule käymään niin autamme mielellämme ja pyrimme löytämään sinulle parhaan vaihtoehdon.

Tekniset tiedot:

Runko: Massiivipuu/koivuvaneri

Jousitus: No-zag teräsjousi

Pehmusteet: Istuintyynyissä pitkäikäiset Sandellan muotoonvaletut kylmävaahto tyynyt joilla 10 vuoden takuu ja selkänojassa mukavaa Eco-soft vanua.

Verhoilu: Piukkapunoksinen ja helposti puhdistettava Das verhoilukangas. Kangas on pestävissä 40asteessa vesipesulla. (50% PP, 31% PES, 19% CO, 36 000 Martindale )

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kaarna nojatuoli, Das - Finsoffat
Arviosi
Nojatuolin verhoilu on pestävissä 40asteen vesipesulla. Pienet tahrat voit helposti puhdistaa myös verholipesuaineella tai pelkällä kostealla rätillä.
Finsoffat Kerava.