Opal parivuode 160cm

Opal parivuode 160cm

Jensen - Excact ristiselän tuen säätö

Tarjoushinta 400,00 € Normaali hinta 500,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat


Tuotteen tiedot

Jensenin Exact keskivartalon jäykkyyden säätö on ehdoton lisävartuse Jensenin valmistamiin 90cm ja 105cm runkopatjoihin, sekä 180cm ja 210cm jenkkisänkyihin.

Parivuoteeseen tarvitset kaksi Exact ristiseläntuen säätö pakettia. Joten parivuoteen molempien puolien säätöpaketti maksaa 1000€ ja yhden hengen vuoteen 500€

Patjan kiinteyden valinta on päätös, joka tulee tehdä uutta sänkyä ostaessa ja tiedämme, että tämä saattaa askarruttaa mieltä ja mietityttää, että valitsenko varmasti oikean jäykkyyden niin, että alaselkä ei väsy väärän jäykkyyden takia.

Exact säädettävän jäykkyyden ansiosta voit kotona itse säättää jäykkyyden juuri itselle sopivaksi. Parhaimpaan tulokseen päästään, kun muutaman yön jälkeen säätää sänkyä ja etsii itselle juuri oikean ja mukavan tuntuisen jäykkyyden.

Jäykkyys säädetään helposti kaukosäätimellä painaen, eron tunnet heti nappia painamalla. Jäykkyyttä voit myös säätää helposti puhelimellasi.

Exact jensen säätöpohja

Selällään nukkuvat

Useimmat selällään nukkuvat tulevat huomaamaan vuoteen laskemisen Exact-toiminnolla lisäävän nukkumismukavuutta. Toisille taas vuoteen nostaminen tuo lisää mukavuuden tunnetta.

Vatsallaan nukkuvat

Vatsallaan nukkuminen voi olla rasitus ristiselälle. Tätä rasitusta voidaan vähentää kohottamalla vuodetta Exact –toiminnolla. Vuoteen laskeminen lisää ristiselkään kohdistuvaa rasitusta, eikä sitä sen vuoksi suositella. 

 

Kyljellään nukkuvat

Jos vuode tuntuu hieman liian kovalta, voit napinpainalluksella laskea hieman vuoteen lantiovyöhykettä. Jos vuode tuntuu liian pehmeältä, voit vastaavasti hieman nostaa vuodetta. Kylkiasennossa tehtävien säätöjen tulisi olla pieniä selkäkipujen välttämiseksi.

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista