Weldon kulmasohva

Alumiinirunkoinen valkoinen tai musta huoltovapaa kulmasohva terassille tai puutarhaan.

Weldon kulmasohva on upea ja pitkäikäinen kesäkaluste. Huoltovapaat materiaalit ja säänkestävät UV, sekä homesuojatut pehmusteet varmistavat sohvalle vuosien ja vuosien käyttöiän. Tilaa omasi.

999,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 224cm
Leveys: 224cm
Syvyys: 82cm
Korkeus: 80cm
Istuinkorkeus: 43cm

Tuotteen tiedot

Mietitkö mitä uuden kulmasohvan tyynyille käy kun ne jäävät vesisateeseen? Enää ei tarvitse miettiä, sillä Weldon kulmasohvan uniikki "jokasään" pehmusteen ansiosta ne kuivuvat nopeasti ja ovat täysin homevapaat. Nyt säästä huolimatta voit nauttia Weldon alumiinirunkoisesta kulmasohvasta ilman katettua terassia. Kääntämällä pehmusteet pystyyn kun sohva ei ole käytössä, ne imevät vähemmän vettä ja kuivuvat vieläkin nopeammin. Tilaa upea Weldon alumiinista valmistettu kulmasohva joko mustana tai valkoisena kotiintoimitettuna verkkokaupastamme.

Tekniset tiedot:

Runko: Maalattu ruostumaton alumiini

Pehmusteet: Laadukas verhoilu Home, sekä UV-suojauksella ja pehmoiset ja miellyttävät erikoisvaahto pehmusteet. "jokasään" tyynyt.

Tuotteen kasaus: Sohva toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna, kiinnitä vain kolme elementtiä yhteen pienillä kiinnityspaloilla ja sohva on valmis käyttöön.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Weldon kulmasohva
Arviosi
Weldon kulmasohva on täysin huoltovapaa kesäkaluste, mutta puhtaana sitä kannattaa pitää niinkuin muitakin kalusteita. Parhaiten saat kulmasohvan sekä tyynyt putsattua ihan vain reilulla lämpöisellä vedellä ja pehmoisella sienellä tai harjalla.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista