Anton senkki 4.7 sokkelilla

Tyylikäs Suomessa valmistettu Anton senkki - Hiipakka.

Suomessa valmistettu laadukas ja tyylikkään yksinkertainen Anton senkki. Anton senkillä tuot tilaan kuin laatua ja suuret säilytystilat. Yhdistele muiden Anton sarjan kalusteiden kanssa ja rakenna tyylikäs kokonaisuus.

774,00 € Normaali hinta 1 032,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 200cm
Syvyys: 49
Korkeus: 73cm

Tuotteen tiedot

Anton senkki kahdella lasiovella ja kahdella puuovella on kaluste joka kestää aikaa niin muotoilultaan kuin materiaaleiltaankin. Valoisien lasiovien takana säilytät tyylikkäästi koriste-esineet, upeat astiat ja paljon muuta tyylikkäästi näkyvillä. Jokaisen neljän lasioven/puuoven takana on kaksi tukevaa puuhyllyä jotka kestävät reilusti painoa. Senkin keskellä olevat Lasiovet luovat sille keveyttä. Ovissa ei ole ollenkaan vetimiä, vaan laadukkaan Push-open mekanismin avulla ovet aukeavat ja sulkeutuvat helposti pehmeästi painamalla ja senkin ulkonäkö pysyy hillittynä ja puhtaana. Anton senkin runko on aina matta valkoinen ja kannen väriksi on valittavissa puhdas valkoinen, tammi tai valkovahattu saarni. Tilaa valmiiksi kasattu Anton senkki verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: Runko, sokkeli ja kansi valmistetaan tukevasti MFC-kalustelevystä ja ovien karmit valkoiseksi maalatusta MDF-levystä.

Tuotteen kasaus: Anton lasiovisenkki toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan jalat tulee kiinnittää paikalleen helposti ruuveilla.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Anton senkki 4.7 sokkelilla
Arviosi
Hiipakan tehtaat Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista