Havu avokulmadivaani vasen, Kiss - Finsoffat

Finsoffien valmistama upea ja keveä Havu avokulmadivaani

Havu avokulmadivaani on ylellisen pehmoinen istua, mutta silti niin, että siinä istut pidempäänkin pehmoisten tyynyjen päällä ilman paikkojen puutumista. Havu sohvan muotoilu on keveä, moderni ja skandinaavinen.

4 500,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Ilmainen toimitus ulko-ovelle

Mitat

Sohvan mitat:

Leveys: 254cm

Divaanin leveys: 216cm

Syvyys: 96cm

Korkeus: 82cm

Istuinkorkeus: 45cm

Käsinojan leveys: 8cm


Tuotteen tiedot

Havu kulmasohva valmistetaan Suomessa Finsoffien tehtailla todella laadukkaista materiaaleista. Sohvan verhoilu on helppo pitää puhtaana, sillä niin istuin kuin selkätyynytkin ovat helposti irroitettavissa ja pestävissä kotona pesukoneessa. Siksi tämä sohva sopii niin lapsi kuin kotieläin talouksiinkin.

Havu sohvan istuinmukavuuden varmistaa selkänojassa oleva koteloitu höyhenuntuva ja istuimessa HR35 erikoisvaahto jonka päällä koteloitu höyhenuntuva viimiestelemässä kokonaisuutta. Sohvan runko valmistetaan myös todella tukevasti massiivipuusta sekä vanerista, siksi myönnämmekin Havu kulmasohvalle 20-vuoden runko sekä jousitakuun.

Korkeiden ja sirojen metallijalkojen ansiosta sohvan alta pääset helposti imuroimaan sekä pyyhkimään pölyt, mutta korkeat jalat tuovat sohvalle myös tasapainoa sekä keveyttä. Valitse sohvaan mieluisa verhoilu väri neljästä eri vaihtoehdosta ja tilaa uusi sohvasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna. Myymälöissämme Havu sohvaan on valittavissa useita kymmeniä eri verhoilu vaihtoehtoja.

Tekniset tiedot:

Runko: Massiivipuu / kertopuu / vaneri.

Verhoilu: Tyylikäs ja piukkapunoksinen Kiss kangas.  (30 ºC vesipesu, 60% CO, 40% LI, 24 000 Martindale) Kiss kankaan voit pestä 30asteessa pesukoneessa.

Jousitus: No-Zag teräsjousi.

Pehmusteet: HR35 erikoisvaahto sekä koteloitu höyhenuntuva.

Takuu: 20 vuoden jousi, sekä runkotakuu.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin kolmessa elementissä.

 

 

 

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Havu avokulmadivaani vasen, Kiss - Finsoffat
Arviosi
Havu sohvan verhoilua kannattaa imuroida normaali imuroinnin yhteydessä sekä istuin ja selkätyynyjen verhoilu on irroitettavissa ja pestävissä pesukoneessa.
Finsoffat Suomi.