Vevi aurinkosänky

Moderni Vevi aurinkosänky huoltovapailla materiaaleilla.

Vevi aurinkosänky on tyylikäs tuote, siinä rentoudut nauttien kesäisestä auringonpaisteesta.  Vevi aurinkosängyn selkänojaa säädät helposti pystyasentoon tai sitten kokonaan makuuasentoon. Valitse väriksi joko musta, valkoinen tai beige ja tilaa uudet aurinkovuoteesi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna. Vevi aurinkosänky ei vaadi pehmustetta.

748,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 200cm
Leveys: 64cm
Korkeus: 36-107cm
Istuinkorkeus: 36cm

Tuotteen tiedot

Laadukkaat Vevi aurinkosängyt valmistetaan Ruotsalaisen Brafabin tehtailla huoltovapaista materiaaleista. Runko on kokonaisuudessaa ruostevapaata pulverimaalattua alumiinia ja istuin,- ja selkänojassa kulutusta kestävää Textil-line "verkkoa". Materiaali on vastaava kuin trampoliinin verkko, joten se kestää kovaakin käyttöä ja hengittää mukavasti siinä maatessa. Vevi aurinkosängyn mukana toimitetaan pieni kätevä niskatyyny joka viimeistelee istuinmukavuuden.

Textil-line verkko on hieman joustavaa, joten aurinkosängyt eivät tarvitse erikseen pehmustetta, vaan pelkän pyyhkeen levittäminen vuoteen päälle riittää. Vevi aurinkovuoteet sopivat upeasti modernin kodin terassille, parvekkeelle tai puutarhaan. Tutustu, ihastu ja tilaa omat aurinkovuoteesi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Pulverimaalattu alumiini mustana, beigenä tai valkoisena.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vevi aurinkosänky
Arviosi
Puhdista Vevi aurinkosänkyjen runko kostealla liinalla pyyhkien tai juoksevalla vedellä huuhtoen puhtaaksi pölystä ja liasta. Talvisin aurinkosängyt voit säilyttää vaikka ulkona peitettynä.
Brafab Ruotsi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista