Turin sohva

Upea ja siro Turin sohva kotiin tai mökille.

Turin sohva on muotoilultaan ja materiaaleiltaan upea tuote. Sohva on tyylikäs elementti terassin, parvekkeen ja puutarhan kalustuksessa. 

325,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 110cm
Syvyys: 62cm
Korkeus: 86cm
Istuinkorkeus: 46cm

Tuotteen tiedot

Siro ja tyylikkäästi muotoiltu Turin tiikki sohva terassille, parvekkeelle ja puutarhaan. Turin sohva on valmistettu tukevasti Fsc-sertifioidusta tiikistä. Sohvan saa taitettua helposti kasaan jolloin se on helppo sirtää talveksi varastoon ja keveä siirtää paikasta toiseen. Yhdistele muun Turin sarjan kesäkalusteiden kanssa.

Tekniset tiedot:

Materiaali: Fsc-sertifioitu teak

Tuotteen kasaus: Toimitetaan valmiiksi kasattuna

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Turin sohva
Arviosi
Kaikki tiikki-puu puutarhakalusteet tulevat Brafabin sertifioiduilta plantaaseilta indonesiasta. Tiikki on paras pestä puulle tarkoitetulla puhdistusaineella. Kevyt lika, kuten pöly voidaan putsata lämpöisellä vedellä ja miedolla pesuaineella. Kastele tiikki hyvin ennen pesemistä niin, että puun pinta muuttuu hieman pehmeäksi. Jos puunsyyt nousevat himean ylös pesun jälkeen, käy pöydänpinta kevyesti läpi pehmeällä hiomapaperilla. Naturelli tiikki kalusteisiin on tehty vettä hylkivä käsittely joten normaali vesipesu miedon saippuan avulla riittää. Tiikki kesäkalusteet voi öljytä Brafabin teakki öljyllä. Valkopigmentoidut tiikki kalusteet tulee pestä lämpimällä vedellä, miedolla pesuaineella ja pehmeällä sienellä. Ethän käytä öljymäisiä puhdistus tai hoitaineita pitääksesi valkoisen pigmentin kalusteissa. Harmaantunut tiikki on paras puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Käytäthän Brafabin valmistamia teakin suoja-aineita ylläpitääksesi likaa ja vettä hylkivää pintaa.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista